Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WoW cata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak gralem na piracie na wow cata 4.0.3 enUS i przestal sie wlaczac jak klikam na ikone WoW.exe to w procesach zzera tylko 5k pamieci (normalnie zzeralo 300-400k) ja wlaczam Launcher to wyskakuje blad Launcher cannot obtain patching information.Please check your Internet configuraion.

i jak pobralem wersje enGB to to samo firewall noe bloczy antywirus tez nie wylaczalem anty wirusa i firewalla i nadal to samo.

PS: w podobnym czasie Skype tez przestal sie laczyc z inernetem na 2 kompie Skype sie laczy normalnie

Opublikowano

@up 20 zl za zestaw kolekcjonerski Cata o.O no chyba ku&wa nie.... Sama plytka.

Sciagaj tylko enGB. Ogolnie gdybys mial kumpla co ma wszystko na plycie byloby git , tez mialem z tym problem od kad nie zaczalem grac na globalu :P

-

Opublikowano (edytowane)

@up 20 zl za zestaw kolekcjonerski Cata o.O no chyba ku&wa nie.... Sama plytka.

Sciagaj tylko enGB. Ogolnie gdybys mial kumpla co ma wszystko na plycie byloby git , tez mialem z tym problem od kad nie zaczalem grac na globalu :P

No tak sama płytka a czego się spodziewałeś za 20zł. Ale masz wszystko 2 książki, WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM, WORLD OF WARCRAFT WRATH OF THE LICH KING, WORLD OF WARCRAFT BATTLE CHEST

+ THE BURNING CRUSADE i nie trzeba czekać na pobieranie wowa ;D no chyba że na patchy ;D.

A co do tematu. Ja osobiście używam tej wersji i działa znakomicie, żadnych problemów.

To jest ukryta treść, proszę

Bez linków na torrenty :)

Edytowane przez Czerew

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano

Mam kumpla co kilkakrotnie pozyczal mi wowa na pendrivie i to samo

Gramn na privie.

Opublikowano

Może spróbuj tego.

(Z innego forum)

Ściągnęłam World of Warcraft (trial). W trakcie instalacji po napisie ,,connecting to server...'' ukazuje się napis ,,Unable to connect. Please check your connection and firewall settings.'' Próbowałam ponownie z wyłączoną zaporą (wyłączałam przez panel sterowania -> zapora systemowa) i programem antywirusowym (avast) i dalej to samo. Dodam, że mam internet w upc. Do mojego komputera jest podłączony modem, oraz router bezprzewodowy. Co mogę zrobić, żeby w końcu móc sobie pograć?

Z góry dzięki za wszelką pomoc

Odpowiedź:

Otwórz Internet Explorer. Wybierz Narzędzia->Opcje Internetowe->Połączenia->Ustawienia sieci LAN i upewnij się, że masz zaznaczone Automatycznie wykryj ustawienia. Z kolei Użyj skryptu automatycznej konfiguracji oraz Użyj serwera Proxy... mają być NIEZAZNACZONE.

Mam nadzieję, że to pomoże. I tak, to musi być Internet Explorer, nawet jeśli używasz innej przeglądarki.

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano (edytowane)

Narazie nie moge tego sprawdzic jak sprawdze to dam edita i leca + za checi

EDIT:Nic nie pomoglo

Edytowane przez Edage

Opublikowano (edytowane)

A próbowałeś wyłączyć antywirusa? A może jak byś pobrał wowa z wersją np. 3.3.5a i patchował ją ręcznie do wybranej wersji. Może by pomogło. Masz ruter ? Może spróbuj wszystko odświeżyć.

Edytowane przez Leoks

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano

A próbowałeś wyłączyć antywirusa? A może jak byś pobrał wowa z wersją np. 3.3.5a i patchował ją ręcznie do wybranej wersji. Może by pomogło. Masz ruter ? Może spróbuj wszystko odświeżyć.

Wyłączalem antywirusa i firewall (osobno i naraz) i nic mam router Chcialem patchowac od 3.3.5a do 4.0.0 ale przez launcher zbyt dlugo a nie moge znalesc torrenta do 3.3.5a do 4.0.0 enUS i dlatego pobralem "gotowca"4.0.3 enGB. Chce jeszcze dodac ze wow TBC,wotlk, dziala bez zarzutu i cata działałbez zarzutu to jeszcze na 4.0.3 i jak wyszla 4.1.0 to chcialem zpatchowac i od tamtej pory cos zaczelo sie "psuc"

Legenda
Opublikowano

Skoro nie działa Ci i World of Warcraft i Skype, możliwe że to wina komputera.

Spróbuj oczyścić komputer np. CCleaner, nie obiecuje że to pomoże ale możliwe, że tak.

Opublikowano (edytowane)

Skoro nie działa Ci i World of Warcraft i Skype, możliwe że to wina komputera.

Spróbuj oczyścić komputer np. CCleaner, nie obiecuje że to pomoże ale możliwe, że tak.

CClener juz kilka osob na inncyh forach mi o nim powiedziano ale nie rozumiem sproboj oczyscic komputer z rejestru???

Edytowane przez Edage

Opublikowano

CClener juz kilka osob na inncyh forach mi o nim powiedziano ale nie rozumiem sproboj oczyscic komputer z rejestru???

Tak, z rejestru i innych dupereli. Czasami zostają też na dysku niepotrzebne pliki.(pozostałości, które ręcznie trzeba usuwać)

Opublikowano

Mam laptopa i nie moge zmienic z visty na xp lub 7 i jak chcialem dac formata jeszcze przed zalozeniem tematu to nie moglem jak wkladalem plyte to nie mialem opcji format czy cos w tym stylu tylko zainstaluj a jak chccialem sformatowac przez plyte xp to bluescreen :D ale poprubuje temat do zamkniecia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...