Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Rayman22

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, odrazu przejdę do rzeczy.

Rozumiem - gościu jest w MMT. Fajnie.

Tylko myślałem że MMT jest dla ogarniętych, kulturalnych osób nie takich jak on.

Ciągle pisze posty typu - Dzięki, masz plusa. Na dodatek wkurza 50% forum, minusuje mnie w każdym temacie (już od 2 dni, -20 chyba mam przez niego).

Spamuje, etc.

Opublikowano

Ehh, mnie ludzie codziennie dają solidną porcje minusów, ale mi to zwisa.

Co do "Dzięki, masz plusa" to proponuje to po prostu raportować, a moderatorzy się nim zajmą.

A jeśli chodzi o zachowanie w mmt to napisanie do liderów projektu byłoby lepszym, rozwiązaniem.

Opublikowano

Patrzymy tylko na jego pracę w MMT, poza MMT jest zwykłym userem. Raportuj każdy taki post, a zostanie ukarany. ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jeżeli mogę się wypowiedzieć.

Do MMT doszedłem z powodu rozwijania projektu. Od początku moim celem było pomagać użytkownikom na gg jak i na forum.

Wkurzam 50% - Jeżeli Ty tu jesteś 50%, to uwierz, nas nie jest dwóch ^^

Minusuje Cię - Dlaczego?

Jako Ty jedyny nie doceniasz mojej pracy włożoną w forum, Tylko Ty jesteś dla mnie nie miły. Dlaczego ja nie mam być? ;>

Pozdrawiam,

Rayman

Edit:

A i co do moich postów koleś, weź je może przeczytaj co ;>

Edit2:

Moim zdaniem należy mu wklepać jeszcze 5%, za nie pisanie prawy i wprowadzanie administracji w błąd, może wtedy się chłopak uspokoi.

Opublikowano

Co do twoich postów to jest istny spam.

Na dodatek zrobiłem spis modów - pewnie sam chciałeś zrobić ale ciebie uprzedziłeś - wiec mnie zminusowałeś w każdym poście.

Praca włożona w forum? Skopiowałeś kilka poradników, tylko sens trochę zmieniłeś bo wiem dobrze ogłądałem.

Plus za samą pracę.

Masz talent:) 

T/C.

Opublikowano (edytowane)

_Shadowlord - Popracuj nad ortografią i literówkami bo jest ich tutaj mnóstwo. Głowiłem się parenaście minut, aby "rozszyfrować" twoje zdanie :huh: . Poprostu napisał "prostego" posta, jak miał więcej się rozpisać? Daj mi przykład. Najpierw poczytaj trochę co oznacza słowo "Spam", a potem odezwij się tutaj.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Matzar
Opublikowano

@Matzar

Jakbyś nie wiedział pisanie postów typu - dzięki masz plusa, fajnie, ładnie, łap plusa jest uznawane jako spam.

Proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

@Matzar

Jakbyś nie wiedział pisanie postów typu - dzięki masz plusa, fajnie, ładnie, łap plusa jest uznawane jako spam.

Proszę o zamknięcie tematu.

A cięzko napisać na PW i pogadać jak chłop z chłopem?

Opublikowano

@up

Jezeli wedlug ciebie posty typu :

Dzieki masz plusa, fajne lap plusa, ladny utt, zajebiste łap plusa to nie jest spam, więc sory.

Zresztą teraz rayman założył sobie multi żeby mnie zminusować, i tak mam już to gdzieś.

Opublikowano

Jezeli rzeczywiscie tak jest wyslij raport. MMT na forum rozni sie homoseksualnym kolorkiem tylko i nikt go nie traktuje jak czlonek MPCT. Leaderem MMT jest dudsonowa...

Opublikowano

Dobra!

Koniec tego

Screeny

z gg

status

unledtfb.png

shadowlordav.jpg

Ps. nie chcialo mi sie tego dodawac

wlasnie na gg napisal

11203249 :: 11203249

tak jestem wlasnie na forum. :D