Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, po najnowszym pathu wszedł nowy serwer na którym jest dostępny super solider:). Postanowiłem więc pograć ale niestety... Gdy zbieram skrzynke i naciskam ''alt'' który powinien uaktywniać super moce:] nic się nie dzieje;/ nie dostaje speca itp...;// Co robić?...? Chciałbym tam pograć...;/

Edytowane przez Monarcha
Opublikowano

Ogólnie to nie jest spec... To jest spy hunt. Co do tego że nic się nie dzieje to się dzieje tylko ze skrzynki akurat wtedy nie dostałeś spy hunta tylko np speeda, albo koncentracje

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie zawsze dostajesz Super Spy, możesz też dostać Zombie, ale też dodatki do zwykłej postaci takie jak: No Recoil, 300hp, 120hp, Speed Hack'a, Zwiększony Hit Box.

Opublikowano (edytowane)

tak wiem... ale pisała na dole po lewej żeby uaktywnić speca naciśnij alt... jeśli brałem inne skrzynki to tak samo nie działały;/

np. super speed i biegałem tak samo jak wczesniej.... wszystko mi nie działa;/

Edytowane przez Monarcha
Opublikowano

trzeba klikać lewego alta ;]

Jeśli nie działa to zrób reinstal .

btw. Piecu ogarnij się .. !

Taki z cb KidMod a już drugi raz Ci przypominam że tematy ze złą nazwą tematu mają być zamknięte

Omg .!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...