Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BETA!]Auteria, trwają testy.

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do zaprezentowania, wersje testową nowej gry przeglądarkowej, o nazwie Auteria Są to testy beta,w celu wyelminowania błędów. Po becie, gra zostanie przeniesiona na płatny hosting. Zapraszam do zabawy

www.testplanetx1.za.pl

Opublikowano

Ciekawe i pomyslowe ale to jeszcze nie to :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Tak jak @up'y

Dodam to od siebie, ze powinnes bardziej ja opisac, chociaż, że nie jest jeszcze na płatnym hostingu i, że jest beta. Musisz jeszcze wiele rzeczy poprawić, ale jak na początek nie jest źle, teraz musisz ją dobrze reklamować, a potem jak przeniesiesz na płatny hosting pójdzie Ci znacznie łatwiej, ale postaraj się ją ulepszyć. :P

Opublikowano

Tak jak mówiłem, narazie ją dopracowywuje, dodaje nowe surowce, jak można zauważyć jest nowy, 'auter'. Będzie można go zdobyć za polecanie graczy oraz sms, robię także statki, które będzie można produkować za ten surowiec, już jeden powstał ;) Ale jak pisałem dopiero testy, chce żebyście wyrażali opinie co dodać, co zmienić ;)

Opublikowano

Tło - Zmienic na Kosmos :)

Jak Miałbyś czas mógłbyś Zrobic Panorame Miasta Gdzie po kolei wyrastały by nowe budynki :)

taki dodatek uprzyjemniający gre :P

opisy budynków - podstawa tak to ja niewiem co do czego służy :)

a i jeszcze doda ruch jednostek - ile przeleci w czasie 1 godzinki

Narazie to tyle jak co dopisze;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gra była by lepsza Gdyby Lay był nawet ze strony gryvia........ - chyba ją znacie.

Zakodowanie to raczej nie problem, jeśli nie potrafisz to pisz mi na gg(mam podane w profilu)

Opublikowano

To samo co upy

dodał bym również zakładkę screenshoot z gry żeby ludzie przed zarejestrowaniem mogli widzieć o co biega w tej grze i czy warto się rejestrować

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Specjalista
Opublikowano

Grafika, grafika i grafika ..

Może poproś w dziale "Fan Art" żeby graficy dawali swoje pomysły graficzne :)

Dużo jest takich osób, a naprawdę mogli by Ci dodać dużo img statków, budynków itp..

Liczą się chęci że robisz, a nie standardowo ugame,xnove..

Liczę że zrobisz to pięknie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedługo ruszamy z oficjalną wersją, hosting jest już wykupiony, zostało tylko zakodować leyouta oraz dodać kilka nowych statków.

Opublikowano

człowieku wziąłbyś silnik xnovy albo jakiś inny i tam sobie zmieniał bo z ciebie jest grafik taki jak z mojej babci

tragiczne tło , tragiczne obrazki nie zmienione , o wiele bardziej mi się zwykłe silniki podobają

i uwierz że jakbyś w 99% spolszczył i poprawił błędy oraz postawił na legalnym dedyku to byś miał o wiele więcej graczy niż na tym czymś ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

A czy Ty człowieku czytać nie umiesz? Pisze że to są testy. A dla Twoich wiadomości, to nawet trochę się grafiką nie zajmuję. Jak takiś zwolennik xnovy, to sam sobie na niej stawiaj. Jak byś chciał wiedzieć xnova to syf, czemu? Ciężki kod, wszędzie błędy, bugi. Naprawianie tego zajęło by z miesiąc...

Opublikowano

Wiem że double post, ale chce napisać nowego posta, żeby modek tu zajrzał :)

Dodaje teraz grafikę, kilka nowych statków, opisu budynków, i ruszamy.

Prosił bym modka o zamknięcie.

Opublikowano

Możesz jeszcze dodać coś w stylu chatu ogólnego, bo tego jeszcze nie było w tego typu grach :D

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...