Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] HardBot v5

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siema.

Chciałbym się Was zapytać, czy opłaca się wydawać piątą wersję hardbot'a ?

Pytam się, dlatego bo to trochę roboty jest.

Mniej więcej takie funkcje, w nim by były :

-expbot (tutaj dodałbym funkcję, która pozwala nam wyznaczyć region w jakim postać ma expić.Tzn. postać nie pójdzie sobię gdzie chce)

-autologowanie (przy wyrzuceniu do okna logowania ponownie nas zaloguje i zacznie expić)

-autopickup

-autoskill

Dla tych, którzy nie wiedzą, hardboty napisane są w AutoIt.

Jedyną jego wadą byłoby ruszanie myszką.

Na PL będzie działał jak i na innych, serwerach, na których nie ma zabezpieczeń blokujących ruch myszki,klikanie przycisków.Wystarczy tylko dobry bypass.

Proszę o wypowiedź z uzasadnieniem.Wiem, że jest ExpIsEasy, dlatego nie wiem, czy hardbot'a ktoś będzie używał, a jeżeli nie to tylko stratą czasu było by jego pisanie.

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

Nie da się, i nie będę tu tego tlumaczyl.

Komendy dzialające na zminimalizowanym nie dzialaja na gre metin.

Nie o tym tu mowa,w tym temacie ;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

bot bylby fajny jesli mialby opcje auto pickup ale wybranych przeznas przedniotow a nie wszytkich smieci co sa pod nogami :P

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

Siema.

Chciałbym się Was zapytać, czy opłaca się wydawać piątą wersję hardbot'a ?

Pytam się, dlatego bo to trochę roboty jest.

Mniej więcej takie funkcje, w nim by były :

-expbot (tutaj dodałbym funkcję, która pozwala nam wyznaczyć region w jakim postać ma expić.Tzn. postać nie pójdzie sobię gdzie chce)

-autologowanie (przy wyrzuceniu do okna logowania ponownie nas zaloguje i zacznie expić)

-autopickup

-autoskill

Dla tych, którzy nie wiedzą, hardboty napisane są w AutoIt.

Jedyną jego wadą byłoby ruszanie myszką.

Na PL będzie działał jak i na innych, serwerach, na których nie ma zabezpieczeń blokujących ruch myszki,klikanie przycisków.Wystarczy tylko dobry bypass.

Proszę o wypowiedź z uzasadnieniem.Wiem, że jest ExpIsEasy, dlatego nie wiem, czy hardbot'a ktoś będzie używał, a jeżeli nie to tylko stratą czasu było by jego pisanie.

Ja jestem za !! ExpisEasy to gówno ktróre ma trojany !! mam płatnego antyvira to wiemm ...

Opublikowano

tyż mam płatnego i jakoś nie widzę problemu EIE. Problemem jest natomiast częste wyrzucanie z gry, baaardzo.... i kiepska forma autologowania od Kamera, często bez popchnięcia nie ruszy sam i można sobie czekać i czekać i czekać. Po półgodzinnym czekaniu przestawałem wierzyć że to po prostu przypadek i mu pomagałem a w nocy na przykład bądź jak kolwiek w dzień nie będąc przed kompem nie ma takiej możliwości.

Jak by to wyglądało w twoim bocie ? Nie testowałem go dotąd ze względu na tą ucieczkowalność właśnie. Jeśli będzie opcja zatrzymania w jednym rejonie, i mniej zawodny autologin to będzie bomba. Jeśli do tego by działało potowanie po logowaniu które niestety w modzie kamera nie bangla a w eie jest beznadziejne to by było też super. Do tego coś a'la skile z EiE co X sekund a nie od razu po cooldownie gdzie w przypadku skili wspomagających jest beznadziejnym rozwiązaniem to był by super bot. Nie wiem czy opcje potowania i skili może już działają tak jak to opisałem. Jak pisałem nie testowałem ze względu na nie możność minimalizacji a do tego że może mi char spier.... w krzaki gdzieś ^^

1362495952.png
Opublikowano

Osobiscie uważam ze lepiej by było stworzyć bota dzialającego na zminimalizowanym ale skora tego nie zrobisz to zrób tą 5 już prawie doskonała wersje hardbota,

gdy już bedzie perfekcyjny bot to nie bedzie sensu robic kolejnych i moze wszyscy się zajmą pracami na zminimalizowaniem bo nie ma rzeczy nie możliwych

Weteran
Opublikowano

No to już twórz bota na zminimalizowanym skoro uważasz, że to takie proste :)

Co prawda nie ma rzeczy niemożliwych, ale nie które trudno zdobyć ;p

1329036830-U154499.png