Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaladar dyskusje

Matise

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Przecież serwer mial wiecej przerwy niz gracze mogli na nim grać. Dziwne zdarzenia na serwerze m.in Czlonek teamu rozdawal itemy lvl itd.Dziwne posunięcia dotyczące ulepszaczy. Brak słów na temat serwera.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Przecież serwer mial wiecej przerwy niz gracze mogli na nim grać. Dziwne zdarzenia na serwerze m.in Czlonek teamu rozdawal itemy lvl itd.Dziwne posunięcia dotyczące ulepszaczy. Brak słów na temat serwera.

Żaden członek teamu nie rozdawał itemów, tylko ktoś się włamał do czegoś ( nie wiem jak się to nazywa ) I zrobił się, hmm... GM'em, rozdawał lvl i itemy. A członek teamu został o to oskarżony, lecz on nic nie zrobił i wszystko się wyjaśniło, a sprawa z włamaniem trafiła już na policje.

Specjalista
Opublikowano

@ Spid3rek, a ty kto jesteś ,ze pierdolisz trzy po trzy? Wyraznie było napisane na forum przez NensoN'a ,że niejaki Fighter dla zabawy rozdawal itemy , dla jednej z gildi i były nawet ss'y .

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Quori a skad wiesz ze nie maja pozowlenia???

z prywatnimi serverami jest jak z tuningiem samochodow...

Nie kazdy ma pozwolenie ale kazdy robi ...

Wiec sparawa moze isc na policje ....

Pozdrawaim i czekam

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

@ Spid3rek, a ty kto jesteś ,ze pierdolisz trzy po trzy? Wyraznie było napisane na forum przez NensoN'a ,że niejaki Fighter dla zabawy rozdawal itemy , dla jednej z gildi i były nawet ss'y .

Po pierwszę, to nie pierdole tylko piszę - ogarnij emocje jak możesz, nie jestem tutaj po to by się kłócić. Ja nie wiem czy oni coś kupili czy nie, pisało, że zgłosili, to na policję, ale daje na to 20% Ponieważ, każdy może sobie pisać, co sobie chce. Po drugie też nie jestem twoim 'e-ziomkiem, czy tam ziomiem', byś tak do mnie pisał. A po trzecie tak jak większość przypuszczała, serwer padł i się już nie podniesie - strona została nawet 'shackowana'.

Opublikowano

po huj robic zapowiedzi przeciez od poczatku wiadomo ze kazdy serwer to dno albo 2 dni On albo wogole nie startuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...