Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug renewal ?

Dr.HoUsE-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy z clanu mówią mi że jak się kupi renewala to przedłuża o 1440 dni czy to prawda czy ktos to sprawdził ??

Opublikowano

Pewnie Cię wkręcają żebyś wydał kasę :P

Sam nie testowałem ale chyba by komunikaty leciały...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Lol ? a ja jutro wyjeżdżam i mnie nie ma do poniedziałku... OMG

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

nie radze tego używać bo poleci bannik za bug using:) wiec radze się pilnować:) ten się śmieje kto się śmieje ostatni jak zobaczy listę zbanowanych:P

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

upss pomyłka to nie chodzi o tego renewala za nx tylko za misje ten złoty koledzy mi źle wytłumaczyli ^^

Opublikowano

Troche dziwne :D Bo ja jak kupiłem to było i jest teraz PERM / 1440dni. Czyli za parę dni ban bd na acc ;(

Bywalec
Opublikowano

Gówno!

Nakupiłem tych renawali i nic ;/ Nie polecam próbować

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Czubki to ten złoty remewal z misij co trzeba 30 hs jebnąć mi famas g2 na 500 coś dni wypadł a mojemu koledze z clanu snipa do 2028r jutro rano wrzuce ss...

Opublikowano

Ehh kupiłem normalnie za NX i jest na 1440dni a jedne na PERMA !!! Pokaze wam SS !!! Wejde do gry i zaraz dam edit

Opublikowano

Nie wiem już w końcu nja jakich to jest zasadach, ale w każdym razie bann nie może polecieć skoro jest to błąd nexona a nie gracza

sygnatura_old.png

Opublikowano

Proszę bardzo:

baned.gif

Mam nawet film nagrany jak kupowałem i renewalowałem itemy. Nie wrzucę go ponieważ może zostać użyty przeciwko mnie ^^

Na perma miałem tylko PP-19Mod... A jak widać jest więcej rzeczy

@UP i co że wina nexon'a ? I tak każdy bana dostanie w tym ja :( :( :(

Opublikowano

Mozliwe ze za nx tez wpada bo jeden kolega mowi ze tak a drugi ze nie xD sprawdzie sobie czy macie w my charakter na więcej dni xD

Opublikowano

Oo już jest temat na forum nexon'a podam wam link do tematu:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=417617

Więc nexon pewnie jutro to naprawi lub coś i się bany posypią :(

Opublikowano

Ej a ja wogole nie moge odebrać nagrody za to... Dusze na to coś i nic sie nie dzieje ....

Lol mam tak samo.:D Pisze head shot 5/5 relogam gre patrze pisze , że niezaliczone..

Podobmo trzeba zrobić 30 head shotow a nie 5. :D

NNF... Next Nexon Fail :D

Zbieram + : D

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/392910-problem5-hs-rec-rules/

UPy nie możecie pisać w tym temacie... ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

nie czytalem calego tematu ale ja uzylem 4 renewali i mam USP Tactical SE na perma, R870 MCS MOD na perma i m4a1 desert warrior na ponad 3000 dni ciekawe tylko czy cofna czy zostawia to

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

raczej tak wiec sie nie ciesz za bardzo ;/ bo mozliwe ze bana wszyscy dostaniecie ;d z tego co czytałem wyżej... ale osobiście uważam ze jak ktoś nieświadomie tego używał nie może dostać bana przecież skąd miał o tym wiedzieć.. ale w najbliższych dniach sie wszystko okaże :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...