Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak se mysle zeby grac na sjsro :D

I o to pojawia sie pytanie do was...Jakie tam sa raty :P?

Najwyzej moge pograc na innych serwach (nie musi byc euro), ale raty przynajmniej 30x (exp) :P

Liczę na szybkie odpowiedzi :D:D

16201715186672152924074.jpg 4Ever xD
Opublikowano

sjsro ma raty 30x, ale polecam na chwilę obecną Elite SRO(z eu), bądź ZSZC.

ZSZC ma od paru dni nowy system, więc nie musimy się już obawiać ataków i lagów.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

niepolecam sjsro z wzglendu nato ze tylko donator ma tam jakies szanse, wiem bo sam nim bylem i po ress acc juz tam niegram

zszc sie sypnie itak czy siak, juz od dawna sie sypie,zamkna ten serwer jak ecsro wczesniej

polecam Esro jak kolega wyzej,przyjemnie sie gra :)

Opublikowano

Grałem na wielu prywatach i wszystkie się sypia albo robią się płatne. Ja polecam esro jak dotąd najlepszy prywatny serwer no i jest uropa. Nawet nie trzeba mega dużego ratu bo w pt b. szybko śmiga exp. Sloty 3k więc nie ma problemu z wbijaniem. ;)

Opublikowano

Jak Dla mnie na tą Chwilę przełomem w prywtanych serwerach dotyczących gry Silkroad Online jest server EliteSro ponieważ jako na razie jedyny server posiada rasę Europejską ma całkiem przyzwoitą atmosferę i bardzo łatwo zrobić naprawdę bardzo dobre party. Raty nie są jakieś wielkie ale i tak jeżeli jest się w pt to bardzo szybko leci :)

NICK : 2PAC

Server : EliteSro 4

LVL:44

Gildia:Dupczyki

Serdecznie zapraszam do Gildi

Opublikowano

GrindRoad jest emulatorem idioto, poza tym nie polecam grać tam, exp leci szybko fakt, ale dużo crashy, serwery są otwarte tylko 3-5h dziennie, żeby się zarejestrować i zdobyć konto to chyba kurwa trzeba być Bogiem, Serwery są założone przez turków więc nie licz że będziesz mógł gadać po Polsku, istnieją tak na prawdę tylko 2 Polskie gildie na serwerze Iridium, PTmoby się pojawiają tylko wtedy, kiedy jesteś w Party exp auto share, dmg jest zbugowany, tyle samo ile walisz w moba na 50 lvlu, tyle samo będziesz jebać w makjanga, a teraz dobre strony: na początek dostajesz 1m sp, devil spirit, grab peta(ma 7 stron wolnego miejsca:D), premium plus i dopalacz 100% które się nigdy nie kończą, co sobotę można sobie kupić avatara, globale lub reversy, nie trzeba naprawiać broni, na taxi w 20 minut masz 52lvl, drop rate jest bardzo dobry, fajnie się expi w party jak i samemu, Euro działa i to nawet nie tak źle ;) Alexandria działa :D sos,som,son, działają i widać że się błyszczą, z [GM] można pogadać na priv PM, eventy są co jakiś czas a te ''rangi'' od 95lvla można zdobywać za napierdalanie w Tai sui ;)

Opublikowano

@Up nie wyzywaj ..

Za jakies 2 tyg servery beda 24/7

i wtedy beda naprawiac bugi z dmg skillami itp..

teraz zajmuja sie crashami, ja polecam server :) mam 103 lvl i jest zajebiscie