Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza posta?

• Blader
      5
    • Wizzard
      5
    • Warior
      7
    • Force Archer
      3
    • Force Blader
      3
    • Force Shielder
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zaczynam grać w Cabal Online i chciałem się spytać którą postacią będzie najlepiej zacząć grę bo gram pierwszy raz i zastanawiam się kim grać.

Opublikowano

Są, że Warior na początek gry powinien być dobry ;) Nie jest zbyt skomplikowany ; ) Ale to jest moje zdanie ;) A tak ogólnie to wole Wizzarda ;]

Opublikowano

Na początek warrior wszytko sobie ogarniesz mapy co gdzie chodzić i warrior ma dużo DMG co pomaga w expie.Polecam ci warriora.

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Na początek też myślę, że WA będzie najlepszym. Ma wielkie DMG najwięcej Defa i Hp. Jak trochę pograsz i ogarniesz całą grę możesz zacząć grać inną postacią. Wa na początek to najlepsze rozwiązanie

Opublikowano

Najlepsza postać wg. mnie to BL ale jako że zaczynasz dopiero to polecam WA.Ogarniesz sobie wszystko a później możesz sobie zagrać inną postacią jeśli ta ci się nie spodoba.

Opublikowano

Dla mnie zaczynanie Warriorem to zniechęcenie się do gry, bo jest on strasznie mozolny(skille)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

jak ja WA zaczynałem to po 3 dniach gry sie znudzil... potem gralem BL to samo ... a tera gram FA i jest zajebiscie ;)

Opublikowano

Na początek polecam Ci Force Archera, może i Warrior ma duże DMG ale zniechęcisz się po 3 dniach.

Force Archer ma nawet spore DMG, co za tym idzie będziesz szybko LvLował. Osobiście gram FA i nie narzekam.

Opublikowano

Tak naprawdę to wszystko zależy od osoby, która ma zacząć grę.

Chcesz mieć duży DMG? WA jest dla ciebie.

Sporo defa i nice atak? Myślę, że FS.

Szybkość? BL, FA, WI - teraz zależy od Ciebie kim chcesz zacząć i czy stawiasz na walkę wręcz[bL], czy wolisz bić z daleka ^^]

Zapomniałem o FB - ta postać jest chyba najbardziej wymagająca i jak dla mnie jest najlepsza ale trzeba się troche orientować w grze żeby nią dobrze zrobić ;]

Opublikowano

Powiem tak, FS nawet nie rób, jesli chcesz czesto z ludźmi chodzi w party na dungi lub tg to wiz warrior blader tez moze byc, jęśli chcesz solować to bl lub WA dobrze zrobiony, hmm FA to pratkycznie pod hell no i fb duzo kasy trzeba w niego władować i umieć nim grać, odrazu mówie gra zaczyna sie od 150 lvla ;)

Opublikowano

Wg mnie Blader, dobra postać w sam raz dla początkującego :]

23663919668618084369.jpg

arcanabar1.gif<<<<<Polecam grę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...