Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że wakacje się nie dawno zaczęły, chciałem sobie znaleźć jakąś grę która by mnie wciągnęła na jak najwięcej czasu.

Ograniczeń sprzętowych nie ma. Grafika żeby nie odrzucała, żeby dużo osób grało (w tym Polacy najlepiej).

Grałem w:

• Eve Online
  • Archlord Online
  • Tales of pirates
  • Perfect World Online
  • Last Chaos
  • Soul Ultimate Nation
  • Land Of Chaos
  • RuneScape
  • Runes of Magic
  • Mu Online
  • Silkroad
  • Maple Story
  • Metin2
  • Mythos
  • 4Story
  • Tibia
  • 2Moons/Dekaron
  • Cabal Online
  • Diablo II
  • Kal Online
  • Rappelz
  • League Of Legends

Oczywiście w te gry grałem przez pewien okres czasu, nie w ciągu jednego dnia ;P.

Szukam gry w której nie ma expienia jak w Metinie (x tygodni żeby wbić następny level) i również żeby nie było przesady z ilością questów.

...

Opublikowano

Możliwe że Ci się spodoba, ale uprzedzam gierka duża, questów sporo, ale nie trzeba ich wszystkich wykonywać bo po co ;P

Gra nosi tytuł Age of Conan niegdyś była płatna, teraz można grać za darmo, ale są ograniczenia (mniej profesji to jest wielki - i konta premium[płatne] mają więcej mapek "chyba")

http://www.funcom.com/games/aoc

Dalej sobie poradzisz. Gra z wszystkimi patchami (można sobie wybrać patche 1-20 lvl (mapy itd.) 20-60 lvl wtedy te mapy, bronie i inne się podbierają u mnie (jak na razie z patchem do 1-20 lvl) gra zajmuje 17.5Gb do tego dolicz jakies 3Gb z wszystkimi patchami.

Filmik

To jest ukryta treść, proszę

AoC Mi się spodobał gram w niego, ale nie mam dużego lvla :P 16 Ale szybko się expi. Bardzi fajnie mi się gra magiem (nie wiem jaka to profesja xD) Bardzo ładna grafika. A co do polaków jak szukasz kogoś do pt to napisz na chacie ktoś Ci na pewno pomoże, być może spotkasz kogoś na swoim lvlu mi się nie udało (tzn. udało wiele razy, ale nie zapraszałem do pt bo sam sobie nieźle radze :P)

A tak przy okazji mógłbyś mi pomóc ? Chce zagrać w pewną grę tej firmy (Funcom), ale nigdzie nie ma downloadu tej gry, szukałem chyba z 3h i nic :( Z góry dzięki. (Konto mam)

@ 8.07.2011r.

Ok wielkie dzięki czekam na Tsw bo mi się po filmikach zaczęła podobać, a co do innej gry to nie wiele mogę Ci polecić ta gra mi się spodobała mimu tych wielu ograniczeń i wielkości :P Możesz jeszcze spróbować grę Kingdom Heroes z tego co pamiętam wciągnęła mnie kiedyś, ale już w to nie gram.

http://kingdomheroes.aeriagames.com/

Najlepiej na drugim serwerze więcej polaków ja już w to nie gram znudziła mi się (szybko się wbija lvl w 2 dni jak dobrze expisz możesz mieć 30+). W sumie napisałem o tej grze Tuta łap:

Wątpię że zostaniesz przy tej grze, ale prócz tego teraz nic Ci nie mogę polecić pograj troche w gry single, a potem szukaj ja tak zawsze robię jak nie mam w co grać :P

Opublikowano

Fajnie to wygląda, ale 17 GB to trochę dużo do ściągania.

Ale wolałbym grę f2p, bo źle mi się to kojarzy(ograniczenia itd - czasami przesadne).

A propo The Secret World, wygląda na to że nie ma jeszcze download-u, może testy nadal są.

...

• 2 tygodnie później...