Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBulid][24/7][No-premium][PL]CraftedLand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciałbym zaprosić do gry na serwerze CraftedLand.

Serwer stoi na hostingu od craftsite.pl. Ilość slotów : 20, ilość ram : 1GB.

Na serwer mogą wchodzić osoby z clientem non-premium(piratem)!

Serwer ogólnodostępny bez żadnych White-list.

Po wejściu po raz pierwszy na serwer trzeba się zarejestrować komendą : /register hasło (gdzie "hasło " to hasło jakie chcesz mieć.), przy następnych wejsciach, należy sie zalogować komendą /login hasło(hasło takie jakie sobie wybrałeś/aś).

Serwer dostępny 24/7, od czasu do czasu są przeprowadzane restarty konserwacyjne.

Niebawem (najprawdopodobniej jutro) udostępnię na YouTubie filmik przedstawiający cały serwer i dodam edita do postu.

IP tegoż serwera to : s12.csrv.pl:12373

Strona internetowa serwera : www.craftedland.cba.pl (jest cały czas uzupełniana, lecz na razie zbyt dużo na niej nie ma

Serdecznie zapraszam ;)

1.7.3

i lagów nie ma ;)

kacmal, dostales bana bo widziałem jak sam odpalałeś TNT, poza tym juz ono nie zadaje obrazen.

Uwaga teraz przez ten tydzien jest event na serwerze! Polega on na tym, iż odbędzie się turniej pvp, oraz na ten tydzień zostały włączone potwory, a to z powodów takich, że wielu osobom się nudzi tylko budowanie.

A teraz nagrody

1msc - Caly set diamentowy (hełm klata,spodnie,buty,kilof,miecz,siekiera,lopata,motyka)+3 bloki diamentu

2msc - Narzedzia Diamentowe (kilof miecz siekiera lopata motyka)+2 bloki diamentu

3msc - Kilof i klata diamentowe .+ 1 blok diamentu

Wiem ze to troche dziwne zeby na freebulidzie się dzialy takie rzeczy, ale to z powodu znudzenia budowaniem

Zapraszam serdecznie

Zgłoszenia na turniej przyjmowane są do środy, turniej odbędzie się w czwartek o godzinie 18. (osoby które nie mogą o danej godzinie proszę o powiadomienie.)

Zgłoszenia przesyłać w grze do gracza Kachert poprzez /mail send Kachert (tekst)

Przepraszam za mimowolne resetu, na które nie mam wpływu ... To wszystko dzieje sie ze strony hostingu, nie mojej .

Edytowane przez kolokpol
  • Dodaj nową pozycję...