Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja Śmierta Na PL :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kaski :D hahh duzo ?? jeszcze zalezy jaki serwer,ale ja na feniksie na 75 lvl mam 3 konta po 4 postacie po 1.9kkk... i eq jedno z lepszych na serwie ;)

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

kaski :D hahh duzo ?? jeszcze zalezy jaki serwer,ale ja na feniksie na 75 lvl mam 3 konta po 4 postacie po 1.9kkk... i eq jedno z lepszych na serwie ;)

Ale oczywiscie ss nie dasz bo twoje eq jest za pro. Pozdro

Opublikowano

No jo, ale ss'ów nie dasz bo passów zapomniałeś :<?

@topic

Jak na dropa to idealna, pewnie kamyka za nią dał ;d.

Opublikowano

CO TAK SLABO BARANIE? JA MAM KILKA POSTACI+65/70 I NA KAZDEJ EQ+9 ALE BUT EQ JEDNO Z NAJLEPSZYCH NA SERWIE TA HHAHA TYGRA+9 KD SPALONY xD

Opublikowano

heheheeheeeheehehehehehhhhheheheheheeeeehehee

smiertelka+7 rib +9 23 srednie pewnie i kurwa myslisz ze masz najlepsze na serwie hehehaha daj ss swojego eq leszczu;P

Opublikowano

fajna fajna ;). Ja mam smocza+9 2k hp xD.Też gram na endurionie ;D

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...