Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opcje] APB Reloaded Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wielu filmikach w internecie widziałem jak ludzie posiadają ostre krawędzie, detale postaci jak i map. Oto jak wygląda moja postać:

45753031925686429305.jpg

Chciałbym, aby było widać lepsze detale itp. Proszę o pomoc w ustawieniach.

Pozdrawiam Evarez

Opublikowano

Jaką masz karte graficzną, możliwe, że twoja karta nie generuje takich tekstur.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz

RAM: 4GB

Vista Home Premium 32Bit

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600GT

Co może być źle? Może jak ustawić w panelu Nvidia? Bo teraz mam na wydajność, żeby mieć większe FPS.

Opublikowano

Mam na Maxiumum i dalej są takie rozmazane, co do Panelu Nvidia ustawiłem wszystko na najwyższą jakość i nic :/ to może być wina samej gry? Słabe serwery, które nie dosyłają danych detali?

Opublikowano

Nie sugeruj sie wypowiedzianmi powyzsyzch uzytkownikow bo pisza glupoty. Zeby uzyskac grafike z lepszym wygladzaniem krawedzi i tekstur, musisz przejsc na system 64 bitowy. Jesli posiadasz 32 bitowy a nie chce przechodzic ci sie na 64 bitowy lub nie masz takiej mozliwosci, jest sposob zeby uzyskac detale bez zmiany systemu na 64 bitowy. Juz ci tlumacze jak tego dokonac.

Idziesz do folderu APB Reload > APBGame > Config > i otwierasz plik tekstowy APBCompat. W tym pliku zjezdzasz na sam dol, zobaczysz tam 3 konfingi, [AppHWConstraintsBucket1], [AppHWConstraintsBucket2] i [AppHWConstraintsBucket3]. Skopiuj wszystko z [AppHWConstraintsBucket3] i pozamieniaj do [AppHWConstraintsBucket1] i [AppHWConstraintsBucket2], po czym zapisz ustawienia i odpalaj gre przez "APB.exe" w folderze "Binaries". Jesli wyjdzie update, bedziesz musial wlaczyc luncher i zupdatowac gre, po czym ustawienia przywroca sie do poprzedniego stanu i bedziesz musial ten proces powtorzyc ale to tylko podczasz nowych update. Mam nadzieje ze pomoglem.

15097.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...