Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wam opowiedz co zamierzam zrobić w AutoIT i każda pomoc się przyda ;)

Otóż chce aby mój mały bocik po naciśnięciu przycisku ctrl i prawy przycisk myszy automatycznie zaczął naciskać 1 potem 2 a następnie 3.

Chce również aby można było zmieniać czas pomiędzy naciskaniem przycisków.

No i oczywiście po puszczeniu ctrl lub PPM bot zatrzymał się i gdy znowu nacisnę ctrl i PPM to zaczął wszystko od nowa.

pzdro

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Na niektórych kompach ISpressed na klawisze Ctrl, shift, alt buguje klawiature i trzeb na oba naraz kliknąć aby było OK. Jak Ci się będzie bugować to wejdz do helpa wpisz ispressed i tam masz liste klawiszy.

Opublikowano

nom buguje mi się ctrl... zmieniłem tylko na PPM i w notatniku ok, wpisuje po kolei 1 2 3 ale gdy wejdę do gry to się gubi i wciska nie po kolei ;/

Pewnie chodzi tu o ping hmm tylko jak to ominąć ?!

Opublikowano

Sopelek997 - ostatnio zauważyłem że każdemu pomagasz - ale robisz to źle, NIGDY ale to NIGDY nie dawaj całego gotowego kodu !

W ten sposób zamiast pomagać robisz coś zupełnie coś innego - w ten sposób nic się nie nauczą.

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

Opublikowano

Więcej się nauczą przez analizę gotowego kodu niż sami pisząc. (przynajmniej niektóre rzeczy)

A na razie pogoda beznadziejna, ciągle pada, to mam dużo czasu i daje gotowce...

• Dodaj nową pozycję...