Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mam zamiar zrobić swój server , jak narazie dla własnego użytku . Pobrałem wszystkie potrzebne pliki .

Potrzebuje pomocy , pobrałem SQL server 2000 ale wyskakuje bład że wersja pliku nie jest zgodna z wersja systemu .

Potrzebuje SQL server na windowsa 7 (64-bit), wiem że pewnie jest taki na stronie microsofta ale boje sie go pobrać ponieważ nie mam orginalnego windowsa .

Raz pobrałem aktualizaje windowsa i wiem że źle zrobiłem , ponieważ potem mi sie komputer nie włączył . Wiem ze nie wolno pobierać niczego ze strony microsofta , wtedy gdy nie ma sie orginalnego windowsa .

Opublikowano

oj głupoty opowiadasz.

Ściągasz normalnie ze strony Microsoftu MSSQL Server 2005 i MSSQL Management Studio Express 2005.

sign.png
Opublikowano

Hmm ,sam już nie wiem . Miałem windowsa xp (pirata) i pobrałęm aktualizacje systemu .Po pobraniu i zainstalowaniu aktualizacji ,musiałem zresetować komputer , potem mi sie pokazał czarny ekran , cos bylo napisane i tak cały czas.

Zadzwoniłem do kolesia który mi robił system i przyszedł do mnie i powiedział że nie wolno pobierać aktualizacj gdy ma sie pirata .Potem wgrał mi nowy system win7 64-bit (tez pirat) i na koniec powiedział żebym pamietał o tym zeby nie pobierać aktualizacji ,ponieważ wraz z aktualizacjami pobiera sie takie cos ,co sprawdza system i blokuje go wtedy gdy nie jest orginalny .I powiedział też żebym niczego nie pobierał ze strony Microsoftu .

Sam teraz nie wiem co robić , nie chce od nowa robić systemu . Sam powiedziałeś że głupoty gadam , ale wytłumacz mi jakoś bardziej że nie ma sie o co bać i gdy pobiore te pliki ze strony microsoftu to nic sie nie stanie .

Opublikowano

Jak tak mówisz ,to ok . Nie wiecie gdzie pobiore Microsoftu MSSQL Server 2005 i MSSQL Management Studio Express 2005. który pójdzie mi na windows7 (64-bit) prosił bym o link .