Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] COD Modern Warfare 3 czy Battlefield 3?

KPRP

Co lepsze Battlefield 3 czy COD Modern Warfare 3?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze Battlefield 3 czy COD Modern Warfare 3?

• Zdecydowanie battlefield 3
    • Zdecydowanie cod: modern warfare 3
    • Niewiem zobaczymy jak wyjd?
    • Jestem neutralny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż jak wiemy za kilka miesięcy wyjdzie naprawdę sporo fajnych i ciekawych tytułów.

Premiera Battlefielda 3 ma być jesieńią 2011 a premiera CODa w listopadzie 2011. Jak wiemy są jeszcze pre-ordery :P

Tak więc waszym zdaniem jaki tytuł będzie lepszy? czy battlefield czy może cod?

Moim zdaniem lepszym tytułem zapowiada się Battlefield 3 lecz nie można przekreślić coda.

Lecz na razie po zapowiedziach wydałbym pieniądze na Battlefielda 3 ponieważ robi ''Dobre Wrażenie''

Zapraszam do brania udziału w ankiecie.

Pozdrawiam.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

osobiście nie lubię batelfielda grałem w jedynkę i dwójkę i jak dla mnie za realistyczna przez co wkurzająca mocno

nienawidzę systemu celowania jaki tam jest , oprócz mulitplayer nic mi się za bardzo w nim nie podobało

za to coda przechodziłem wszystkie części z wyjątkiem jedynki i trójki , ja osobiście wolę coda

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja osobiście wstrzymuję się z zakupiem aż do premiery obu gier, jednak coś mi świta, że COD:MW3 zniszczy Battlefielda 3.

Sharimi.png

Opublikowano

Ja osobiście wstrzymuję się z zakupiem aż do premiery obu gier, jednak coś mi świta, że COD:MW3 zniszczy Battlefielda 3.

osobiście nie lubię batelfielda grałem w jedynkę i dwójkę i jak dla mnie za realistyczna przez co wkurzająca mocno

nienawidzę systemu celowania jaki tam jest , oprócz mulitplayer nic mi się za bardzo w nim nie podobało

za to coda przechodziłem wszystkie części z wyjątkiem jedynki i trójki , ja osobiście wolę coda

Moim zdaniem COD Modern Warfare 3 będzie podobna do 2...

Zmienią trochę fabułą coś ulepszą i się nic nie zmieni...

Ja wolę Battlefielda moim zdaniem będzie extra :)

Każdy ma swoje zdanie :P

Pozdrawiam

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie nie będzie bo grafika ma byc leprza od black opsa a to bedzie fajne ze bedzie sie dzialo nawet podobno przy granicy polski!!!!!

tam 6 krajów podobno macie tu trailery:

http://www.youtube.com/results?search_query=call+of+duty+modern+warfare+3&aq=0&oq=call+of+duty

zbyt duża sygnatura

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lepszy jest bt3 , bardziej realistyczny, system celowania jest specyficzny :), Grafika jest zajebista ;] ALe obie gry sa godne uwagi, interesujace

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeszedłem obydwie i powiem, że lepiej bawiłem się przy BF3.. MW3 ma lepszą fabułę ale słabszą grafikę.. Gry oceniam równo.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

hmm to tak jakbys porownal diament (bf3) z gownem (cod). zawsze bylem fanem serii cod , na bf'a uwazalem za gre w ktora bym gral gdybym nie mial co robic teraz sie to zmienilo cod mw3 jest tak naprawde map packiem do mw2 , bo niczym innym sie nie rozni oprocz mapami. bf3 zaskoczyl niesamowita grafika i jeszcze lepszymi dzwiekami. wydaje mi sie ze cod ma wiecej sprzedanych kopii od bfa tylko dlatego ze gry typu bf3 nigdy nie wygladaly tak swietnie jak na trailerze i cod byl bardziej zareklamowany (chodzi o youtube i serwisy)

Opublikowano

Moim zdaniem Battlefield 3 jest lepszy, bardzo ładna grafika, bardziej mnie wciągnął od COD MW2.

Zdecydowanie wygrywa BF3

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wybieram bf3, ponieważ ma niezłe efekty, grafika - pro, mimo iż ma krótką fabułę to jest bardzo ciekawa. Cod mw3 nie przypadł mi do gustu ;)

A COD nie ma dobrej grafiki jak ty to mówisz "niezłych efektów"?

W singu zdecydowanie COD, jednak multi BF3

Gry są równe, jednak oddałem głos na COD, jakoś bardziej przypadł do gustu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o tryb Single Player to wolałbym MW3 ciekawa fabuła ... Ale Jeśli chodzi o multi i grafikę to w 100% polecam BF3 :) Ale to oczywiście zależy od gustu :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

BF3 I CoD MW 3 Mają Dość Kiepskie Fabuły Ludzie W tych czasach gier ludzie myślą tylko o grafice ale BF3 i tak miażdży MW3 dlaczego?? ponieważ nie ma takiej rozwalającej Fizyki oraz Grafika Przewyższa Dotychczasowe gry. + Polski Dubbing w którym podkładają głosy znani polscy aktorzy. Ale stać ich na lepszą fabułę np: crysis 2 kiedy poraz pierwszy miałem ją na nowym kompie miałem 437 save,ów naprawde stać ich na to.

Opublikowano

Oczywiście że BF3;)

Gra jest po prostu świetna^^

Obie są co prawda świetne ale BF3 wyznacza kierunek rozwoju tego gatunku:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

BF3 żondźi, uwielbiam grafe, jak i tryb grania.

Polecam gorąco, lepsze niż cod,elo . :3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Według mnie lepszy jest BF3 większe mapy, troche bardziej realistyczny i te dialogi <3. Ale COD'y też są spoko. Grałem w prawie wszystkie COD'y i BF'y. Nie mam nic do żadnej z tych serii ale moje serce bardziej się kieruje w kierunku BF'a.

dIDP5.png
Opublikowano

Grałem w obie gry po trochu, ponieważ mój wehikuł by wybuchł przy nich. Lepiej mi się grało w Calla, może dlatego że jestem wielkim fanem mw1 i mw2.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zdecydowanie przewyższa tutaj Battlefield 3.

Oczywiście to zależy od twojego upodobania czy lepsza jest gra singleplayer, bądź multiplayer.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...