Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Mentor - chcesz nim zostać? Do dzieła!

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joaq@ Twoja opinia i wypowiedź jest głupsza od stada gwoździ. Ranga Mentor ma być przeznaczona dla osób, która posiada już doświadczenie na forum i jest na nim od jakiegoś czasu. Nie damy tej rangi osobie, która od tygodnia się stara i zbiera plusy. Idź na te wakacje, bo nic się nie zmieniłeś. Cały czas narzekasz i pieprzysz bzdury. Chcę przypomnieć, że to realizacja planu. Nadal jest w fazie "Beta" więc nie spodziewajcie się nawału rang. Także chcę wspomnieć, że Twoje pomysły za czasów moderatora nie były lepsze. Prawie nic nie wypaliło i gdybym się nie obudził to byś zrobił z działu Metin - Getto, które za każdy post można było dostać warna. Tak więc grzecznie pisząc zamknij się i patrz. A potem marudź, że nam się nie udało.

Jeżeli będę pomagał w dziale kosz to mam szansę na mentora ?

Skończ błaznować.

Postara się liżąc dupe komuś? Przemyśl sama jeszcze raz tą całą waszą range. To administratorzy oraz globalni są od pomagania na forum. Nie wyrabiacie z obowiązkami czy jak?

Dajemy Wam szansę na wybicie się gdzieś wyżej niż teraz. Nie chcesz to nie. Administratorzy cały czas pracują i nigdy nie "niewyrabiamy". Tak samo globale.

• Dodaj nową pozycję...