Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2phx Dodawanie Itemow?

maxx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie czy za pomoce l2phx da sie dodawac sobie itemy?? np: nie mam nic zero kasy zero itemow i za pomoca l2phx dodaje sobie kase, bron, armor, itp. Da sie tak zrobic??

Opublikowano

Heh przestań robić mu nadzieje...Nie da się tego zrobić i mi nie mówcie że da...W tibi nie da się takiego czegoś zrobić a co dopiero w Lineage II ;) Pomyślcie :)

Opublikowano

Nie chcecie wierzyć to nie ale jest to możliwe;) Nie wiem jak ale widziałem jak ktoś to zamieniał, i jeszcze podwajał, potrajał itemy które miał w ekwipunku, ale nie dało sie tego robić z bardziej znaczącymi itemami lub po prostu nie umiał.

Nie robię mu nadziei, jeżeli coś jest możliwe to po prostu o tym mówię ;p

Opublikowano

"TomooS" to o czym mówisz to była to mistyfikacja sam to robiłem kupywac możesz potrajać kupowanie itd ale nie kupisz za darmo:) ten trick polegał na kupieniu np kryszy a kosztowała ona 1 adena i kupowali ja i niby nic za to nie płacili ale jak się przejrzycie dość dobrze na adena zakladke to zobaczycie ze ja zjada:) po czasie ale zjada.Nie ma możliwości kupywania za darmo phxem chyba ze ktoś umie zrobić konto gma a co do tego to jest to możliwe.

chaotic.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie da się już tego zrobić kiedyś można było i to na wszystkich privach.

To były stare dobre czasy (Chronicle 2) :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie da się już tego zrobić kiedyś można było i to na wszystkich privach.

To były stare dobre czasy (Chronicle 2) :D

ALE WY WSZYSCY PIERDOLICIE GLUPOTY SA CZITY NA GRACI FINAL JAK HUJ I KAZDY KTO GRA TO WIE ZE PHX ROBI W HUJ ROBOTE TAKZE MACI WIELE DO MYSLENIA KOZAKI BUAHAHA SPRAWDZCIE TO TO SIE PRZEKONACIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...