Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pier6ole jeszcze zrób 100 takich samych tamtów angry.gif

sam sobie zrób, nikt Ci niczego nie odda, albo kup na allegro za 30~50 zł kupisz na prawdę mega dobre konto dry.gif

Opublikowano

Wątpię, aby ktoś oddał Ci konto... Chyba takie mini, bo na większe liczyć nie możesz. Niczego teraz niema za darmo, a jak byś dostał konto takie extra rozwinięte ciekawi mnie czy byś umiał je rozwijać dalej, ogarniać wszystko...

- w co bardzo wątpię.

Na prawdę niema to jak samemu do wszystkiego dochodzić. :)

Uczeń
Opublikowano

nie rozumiem was co to za problem oddać konto za darmo, ja oddałem swoje top3 kiedyś w kingsage, bo w końcu sprzedawanie kont jest nie legalne, a wielu osobom się nudzi gra i by chętnie konto komuś oddali, zresztą jak dla mnie takie konto w top 500 jest mało warte.

Opublikowano

Miałeś kupić moje ale stwierdziłeś że za drogo i nawet nie powiedziałeś że nie kupisz.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Mówicie że trudno dostać jakieś lepsze konto, ja dostałem konto 16 milionów, bo potrafiłem porozmawiać ze sprzedawcą, i mi oddał :)

Opublikowano

Boże, TO JEST ROZRYWKA. Jak to można chcieć konto a na allegro... Kupować ?? szkoda gadać

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ci oddam konto 47,890 Punktow 9 wiosek lącznie 30k samych pinkierów nie pisz pw tylko na forum

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Post tyczy się do postu powyżej

Jesli komus nudzi sie gra na kilkumilionowym koncie, nie chce mu sie klikać, nie ma pieniędzy na KP. Aby konto sie nei marnowało oddaje je osobie ktora jest zainteresowana taka gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...