Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PR0BlEM] FB - Jak zrobic poprawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, szukam aktualnie działającego, w pełni sprawnego na win7 64b Fish Bota do Metin2 PL 2011 . : )

Co prawda mam fb erpa, łowi i jest wszystko ok, lecz nie zablokowałem poprawnie hs . ^^

A więc prosze o VIDEO TUTA !! jak zrobic fb na mt2 pl 2011 wraz z poprawnie zzablokowanyum hs'em .

Nie chce stracić 75 ; ) Za pomoc daje 5 i + . Prosze nei dawac linkód do tematów , tylko linki do video tutów gdzie wszystko widac co zrobic od a do z .

Ewentualnie linka do tuta na mpc dokładnie opisanego jak zainstalowac ( Jestem zielony dlatego zalezy mi na vTut . )

Pozdro hawaj . Licze na odp

Prosze tez o pokazanie dokładnie jak poprawnie (z zablokowaniem hs) zainstalowac kamer modka .

Edytowane przez hawaj R1
1355504898-U363840.png

Opublikowano (edytowane)

@Ref . CZEKAM NA ODP PROSZE ! : > Chce pobocić a fb ale nie wiem jak zabezpieczyc hs ^^ na dodatek rybki po 4kk ^^ więc chciałbym posellac rybki ; >

Edytowane przez hawaj R1
1355504898-U363840.png

Opublikowano

ten ref to poto zeby temat był pierwszy w temacie ; >

Dziękuje bardzo i przepraszam . ^^

Odemnie masz + oraz 5

a co do ' mnustwo sposobów na zablokowanie hs ' nie jestem pewny czy działają . Co chwile aktualizacje a ja sie nie znam ; >

A jak sprawdzic czy dobrze zablokowałem ? musze miec pewnośc ; > a ja nie umie zrobic tego : http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/page__hl__blokowanie

1355504898-U363840.png