Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z tmod'em rozpakowuje go instluje SSCERuntime i automatycznie zamyka sie konsola co mozna z tym zrobic

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

Ale zainstalowales SSCER, czy tylko rozpakowales? Bo ten plik rozpakowuje 2 instalki, i muszisz zainstalować odpowiednią instalkę do swojego systemu. 32bit system - instalujesz x86, 64bit system - instalujesz obydwa

Jeśli popierasz to, co przed chwilą przeczytałeś, bądź taki miły i daj plusika :>

Opublikowano

instalowałem i nic ;/

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

Przy czym się wywala? Przy jakiej czynności, i pokaż plik z błędem, chyba nazywa się tmoderror.txt

Jeśli popierasz to, co przed chwilą przeczytałeś, bądź taki miły i daj plusika :>

Opublikowano

konsola wylancza sie na : Running modified assembly

a oto plik

Opublikowano

Hmm... Próbowałeś jeszcze raz ściągnąć pliki? Ściągnij ze strony tmod.biz. W ostateczności, spróbuj z TShockiem (tak, wiem, wszędzie wciskam te pliki :P) o 18 mam pociąg do Jastrzębiej Góry, więc wiesz :D

Opublikowano

konsola wylancza sie na : Running modified assembly

a oto plik

Dobrze , że dałeś tmoderror.txt

Masz źle konfigurację ustawioną , z tego co widzę edytowałeś

To jest ukryta treść, proszę

Masz pewnie to zrobione tak :

A musi być tak :

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

pomogło do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...