Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sygnatury - nowy plugin

Gość Lenart

zawijanie sygnatur  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za czy przeciw

• Za
      8
    • Przeciw
      6
    • Mam to gdzie?
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu zastanawiam się czy na IPB jest możliwość zainstalowania takiego pluginu który zawija nam sygnaturę tak, aby można było ją przewijać i skończyć problem z "za dużymi sygnaturami" chodzi mniej więcej o to :

sygnadvg.jpg

sygna2w.jpg

userzy przestaną skomleć jaka to administracja jest zła, bo nie przestrzegam regulaminu.

oraz ogólnie myślę że to dobry pomysł, gdyż ustawi się to na np. te 230px wysokości i nie wydłuży to wielkości posta, a ten kto będzie chciał przeczytać całą sygnę po prostu przewinie sobie.

Zakończmy męczenie naszych myszek poprzez długie sygny ;D

Jeśli Administracja będzie chciała linka aby zobaczyć dokładnie te sygny podam na gg. Myślę że każdy je ma ;)

Opublikowano

Neutralny ;)

Pomysł z jednej strony dobry, ale z drugiej będzie to brzydko wyglądać + jak ktoś najebie tych gifów to temat się bedzie pół H ładował :|

Opublikowano

Lenny.

Po pierwsze. Znajdź mi taki plugin pod IP board.

Po drugie. Neutralny. Myślę tak samo jak Thtsn.

Opublikowano

Nie. Wyobraź sobie, kiedy trzymasz kursor po środku forum, przewijasz rolką temat i natrafiasz na kilka mega długich podpisów, znacznie wydłuża to czytanie tematu i przeszkadza.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no cóż ... pluginu takiego nie znalazłem ...

tak więc pomysł przepadł ;)

Opublikowano

A tak wg to po co są spoilery :D włąsnie po to żeby schować naszą sygnę jeśli jest za duża :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

co do ładowania strony... to forum z takim pluginem nie ładują mi się dłużej niż normalne mpc ... które często jest i tak przeciążone... więc na pewno by to nie zrobiło znacznej różnicy.

OK nie ma sensu już pisać, pomysł przepadł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...