Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOstalem bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , wczoraj dostalem bana mialem premium i gralem dinar botem na zombi i czy jak moge zalogowac sie na stronie to konto moag jeszcze odbanowac >??? Account Status: Blocked Czyli ze na zawsze ?

Opublikowano

Nie dziw się, że dostałeś bana, skoro się nawet przyznałeś, że używałeś dinar bot. Bardzo dobrze już mniej o jednego dzieciaka, ktróy rozwala tą gre.

Opublikowano (edytowane)

jak masz premke to pisz ticketa powinni odbanowac (mi odbanowali tez za dinarbota) poszukaj tutaj

To jest ukryta treść, proszę

sry, ze tak pozno ale niebylo mnie w domu :P

Edytowane przez firmek
Opublikowano

Mozliwe ze ci odbanuja jak mozesz zalogwac sie na stronie a w grze nie.

Napisz ticketa i tam sie wszystkiego dowiesz :)

Co ty mówisz, że odbanują mu, bo może się zalogować na stronie gamersfirst.

Przecież gamersfirst to nie tylko WarRock na 1 koncie możesz grać w WR i inne gry..

@Topic

Powinni Ci odbanować bo masz premke, ale napisz przekonującego ticketa :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

napisz ticketa na 90 % ci odbanują

też tak miałem i odbanowali bo bronze na 90 miałem

tylko wiesz nie pisz krótko i na temat tylko tak przekonująco

Opublikowano

ja tez dostalem bana a to mozliwe ze za to ze 2x sam i 1 raz z kumplem weszlismy na 20 wave na zoombie? bo na tym koncie tylko dinar i wall ahck walilem a na 2 koncie super jump unl ammo itp i tam nic niam :D a i na tym koncie co ban to hackow od 3 dni nie wlaczalem :D

Opublikowano

Nie dziw się, że dostałeś bana, skoro się nawet przyznałeś, że używałeś dinar bot. Bardzo dobrze już mniej o jednego dzieciaka, ktróy rozwala tą gre.

Jeśli tak nie lubisz hackerów to po co jesteś forum o czitach :> ?

@top

masz premke g1 leci na forse odbanują Ci na 95%

Opublikowano

Nie odbanują!!! Już 2 raz mam taką sytuację, raz jak miałem golda, a 2 raz jak miałem bronze i 2 razy pisałem ticketa. Nie odbanowali...

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use, visit http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php

Regards,

Harry

War Rock Customer Support Team

www.gamersfirst.com/warrock

www.gamersfirst.com

snikersproject1.png
Opublikowano

powinno pomuc gdy napiszesz ticketa tez miałem bana ale niesłusznie więc niewiem jak to u cb bendzie

ps: nie czytaj nawet tych co pisza ze (ban na zawsze) to mało prawdopodobne ;)

xxx

Opublikowano

Ehh...gadaj z dziećmi. Ban za używanie cheatów, botów i innych programów = BAN 4EVER!!!

Nie ma przebacz!

snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...