Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]pliki serverowe by ogrodnik kilka problemow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

link http://www.megaupload.com/?d=YHG3E4XX plik raczej czysty niczym go nei skanowalem ale neikaze nikomu tego pobierac , ja uzywam normalnei i kompa mi jeszcze nei spaliło ;x dobra wiem ze wtemacie jest napisane pliki od ogrodnika

ale w rzeczywistości należa do krzysztofa a on je tylko troche pozmieniał / 1 problem mam adma chce ustawic warpa komenda /setwarp np.dom i pisze ze sie udalo ale gdy pisze /warp dom to pisze ze neima takiego warpa na liscie tez go zreszta niema tylko sa 2 ustawione przez ogrodnika mianowice ,,a" i ,,t" ale ja wczytałem swoja mape takze wywala mnie na srodek oceanu czy jak sie to tam zwie / jak wlaczyc magic carpet na adminei wpisuje /mc ale pisze mi ,,you shout your command but it falls on deaf ears ,nothing happens" i dywan sie nie pojawia / jak odblokwoac dynamit w world guard ? tzn zeby niszczyl normalnie teren itp /wiekszosc pluginow jest nie wlaczona jak je uruchomic ? i ostatni problem jak bym chcial zmienic pliki serverowe (tamte tez bd mialy world edit ) to jaki folder musze przeniesc aby cuby zostaly ?

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano (edytowane)

1. MichalBTM masz skype? w migracji na inne pliki serwerowe ci pomogę :)

2. Aby dodać sobie admina należy w plugins -> permissions -> nazwa-swiata -> user.yml i tam przy swojej nazwie użytkownika dopisać - nazwa_grupy_posiadającej_wszystkie_uprawnienia.

3. Aby włączyć tnt przeczytaj sobie mój poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/366231-mega-tut-serwer-minecraft-no-premium-no-hamachi-router/page__p__2592859#entry2592859

4. Jeśli chodzi o mc to musisz dać sobie adma w permissions :)

Jak coś to skype napisz na pw.

@up nie dodaj tylko zamień :)

Edytowane przez maciekmm
Opublikowano (edytowane)

dobra to adma napewno mam bo komendy dzialaja problem z tnt rozwiazany / jak dac adma w premission ? bo ja w konsoli normalnei dalem op <nick> swoja droga jakie pliki polecacie ? /chyba od krzysztofy najlepsze ale bym potrzebowal kogos do konfiguracji

Edytowane przez michalbtm

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

swoaj droga mam kolejny problem co jakis czas mnei wywala z serva i pisze floating is not enabled on this server czy jakos tak jak to rozwiazac?

1377531174_U173186.jpg