Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Poradnik do APB

musicshaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwięźle i na temat: Czy mógłby ktoś napisać (albo znaleźć) poradnik do APB? Trochę już gram, ale nadal wielu rzeczy nie rozumiem. Np. Jak okradać sklepy żeby dostać jak najwięcej, jak szybko zdobywać lvl i R, i czemu jak mam wymaganą kasę i R to nie mogę kupić broni?

PS. Czy to prawda że beta oferuje tylko 50 godz zabawy?

@Edit: Sorry że nabijam posty, ale jestem zdenerwowany i co zrobić kiedy ty jesteś z shotgunem bez dodatków vs gościa ze wszystkimi dodatkami do broni i postaci -.- (schodzisz na kilka shotów)

aqcu39P.png
Opublikowano

Aby zdobywac jak najwiecej kasy za okradanie sklepów musisz mięć wspolczynnik poszukiwania (notoriety)najlepiej na 1.5 aby go uszyskac zabijaj przechodniow wysadzaj auta . Im wikeszy notority tym wieksza kase dostajesz u NPC.

Kase moze i masz ale bronie musisz odblokowac u kontaktów np. Shift, Sujii, Stega Bloodrose itp.

50 godzin grania pozwalala dawna wersja APB kiedy wypuscila ja inna firma kiedy to APB umrlo. teraz APB zajmuje sie GFIRST i gra jest w pelni darmowa i mozesz grac bez obaw ile zechcesz.

Opublikowano

Jeśli nie wiesz u kogo odblogowac to najedz na kłódke przy przedmiocie tam wyswietli ci sie nazwa goscia i lvl jaki potrzebny jest to odblokowania u niego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To tak :

Jak chcesz bronie to musisz odblokować u danego NPC lub zrobić odpowiedni achievement np. wbijasz sobie 10 lvl Rifleman'a (strzelanie podstawowymi broniami typu NTEC, STAR, JOKER) i Ci się coś tam odblokowuje (z tych lepszych karabinów). Odblokowując u NPC musisz wejść w jego zakładkę, kliknąć Pledge to ...(nazwa NPC) i za każdą misję EXP będzie szedł tylko do tej postaci (i wtedy podwyższa Ci się lvl NPC).

Szybki Threat i Rating ? Najpierw dobrze naucz się grać na Financial'u. Potem jak będziesz już ograny to idź na Waterfront, tam często Dispatche są, wezmą Cię jakieś hajty do PT i jak wygracie to dużo dostajesz za to.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

-JOKER nie nabija skilla rifle ;p tylko masakan-a

Co tu jeszcze moge dodać żeby mu pomóc jakoś hmmm...

-

@Edit: Sorry że nabijam posty, ale jestem zdenerwowany i co zrobić kiedy ty jesteś z shotgunem bez dodatków vs gościa ze wszystkimi dodatkami do broni i postaci (schodzisz na kilka shotów)

Hmm. tak już poprostu jest. Aczkolwiek jeśli osoba ma minimum 3 lvle większe od twojego to możesz zawołać pomocnika. Niestety jeśli ty masz np. 10lvl a wróg 13 to pomocnik może mieć maksymalnie 3lvl (mogę się mylić. Ale 2x to sprawdzałem i tak właśnie było)

-Giwery to już wiesz jak zdobywać.

-Różne modyfikacje/ciuchy/pojazdy możesz kupić/stworzyć/założyć/przerobić na social dystrykcie

Teraz jedna ważna rzecz do wszystkich ^^ G-kings i BloodRose mają swoich ludzi. - B.L daję Granatnik a G-kings OSMAW (bazuka)

@EDIT: pisałem jako kryminalista. Na sukach sie nie znam :D

contact%20trees.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...