Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HolyBot do Esro

Dzelero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HolyBot

Wydaje mi sie ze posiada wszystkie funkcje co ibot ;)

Działa z Windows 7 / Vista / XP (x86 - x64).

Bota mozna uzywac na serverach: SWSRO1, SWSRO2, SJSRO (Old/New), ESRO.

Instrukcja:

- Wypakuj HolyBota do Folderu z Silkroadem

- Włacz HolbyBot.Exe

- Prawym dolnym rogu bedziemy miec ikonke Bota , wybieramy jaki server.

- Robimy Cofinga , zapisujemy i bocimy :)

Działające funkcje

-Loop

-Pick (pet/storage)

-Bardzo dobrze rozbudowany system attack :), mozna ustawic czy ma bic pt, czy tez gianty itd...

Uwaga! Nie mozemy brac scriptow z internetu ! ani zadnych od kogos ;), Scipty dziala tylko przez nas nagrane !

Link: http://www.speedshare.org/download.php?id=90E6324811

Skan : https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d3441ea6cdc01a3f220d149dcf6d96ba8c03c916104d9015873866f79b83f538-1309904121

Opublikowano

Nie tolerujemy kopiowanych, daje 24h na poprawienie tego, w przeciwnym razie skasuje tą zawartość.

Proszę o zrobienie "własnego" poradnika i linka do downloadu owego cracka.

Może byś się ciut wysilił ..., na lepsze by Ci to wyszło.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

szkoda że holy bot nie działa na elite. bo elite bot słabiej rozwinięty no ale ciesze sie ze jest :)

P.S. zrobie cosbie kilka kont zanim bedzie reg off tak jak z mbotem ;p

Opublikowano

@valenar, zapisywał gdy się kupowało go od Holy'iego, wtedy dane niezaszyfrowane były przekierowywane na jego server, ale po cracku raczej tego nie ma.

Ja się za bardzo nie znam, dlatego pytam.

SaintCandy.png
Opublikowano

pojebani xD hahahhaa tak zajebalem mu itemy xD miska On plox... jak wpisales w bocie id i pw to masz problem bo zostaja wyslane do nich.,...

Opublikowano

Czyste NOOOOOOOOOOOOBy ja jakoś używam od 2 tyg i nie miałem haka:> mam 100kk na postaci Proszę was jak macie pisać takie pierdoły to lepiej nie odzywajcie się bo nikomu nie pomagacie!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

to zobaczysz jak bd przestaniesz grac przez 2 dni-.-

2 bot jaki sciaglem byl od tego adiko tylko ze tamten mi nie chodzil i sciagnolem tego...

i po paru dniach jak przesalem grac przez 2 dni czysty char-.- czlowieku

Opublikowano

to zobaczysz jak bd przestaniesz grac przez 2 dni-.-

2 bot jaki sciaglem byl od tego adiko tylko ze tamten mi nie chodzil i sciagnolem tego...

i po paru dniach jak przesalem grac przez 2 dni czysty char-.- czlowieku

Bot od adiko posiada keylogerra... wejdz w start->uruchom wpisz %appdata% i przeskanuj folder roaming ......

najlepiej sciagajcie z elite pvpers holy bota on chociarz nie posiada keylogerra

http://www.erepublik.com/pl/referrer/kaskadero2 Świetna gra !!! Pomóż Polsce wygrać wojnę !!
Opublikowano

Bot od adiko posiada keylogerra... wejdz w start->uruchom wpisz %appdata% i przeskanuj folder roaming ......

najlepiej sciagajcie z elite pvpers holy bota on chociarz nie posiada keylogerra

Ja używam tego bota. Tak jak wspomniałeś wchodzę do danych aplikacji tyle że nie mam folderu roaming ? Hack-a nie dostałem więc jest ok. Wcześniej samemu przeskanowałem go i też nie było żadnego keylogera...

Co do topiku.

wie ktoś może dla czego czasami bot po wystartowaniu gdy zminimalizuje silka do paska sam się wyłącza? Tzn. W bocie jest "Botstate 1" czyli ze "start" został wciśnięty ale bot stoi i nic nie robi....

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

skad sie robi skrypta w hatan

tak jak w ribocie od tp?

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

gdy odpalilem bota wszstsko ladnie chodzilo po paru h ponownie wszedlem na postac ci ciagle dc kiedy sie zaloguje, moge powiedziec tyle ze przywrocilem system o parenascie dni wiec to moze byc przyczyna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...