Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zwiększyć szybkość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciłem się zapytać jak zmienić szybkość tej o to bardzo prostej gry: Haxball.

W tej grze mamy różne pokoje, sami możemy jeden pokój stworzyć, czekamy na graczy i po prostu gramy. Zdarza się lecz, że pewni gracze mają pokoje w których szybkość jest dwa razy szybsza... np. jak pokazane w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=OaZ01M-5fOM&feature=mfu_in_order&list=UL. Chciałbym widzieć jak to zrobić, przeczytałem że to się robi właśnie Cheat Enginem ale nie mam pojęcia jak.

Dziękuje z góry

30829.png
Opublikowano

Możesz spróbować widzę, że to gra na przeglądarkę więc

Uruchom cheat engine

W lewym górnym rogu programu kliknij taką migającą (raz na czerwono raz na zielono) ikonke

Tam kliknij w "Window List"

zaznacz nazwę gry klikając dwukrotnie

Teraz zaznacz opcje "Enable Speedhack"

I ustaw o ile chcesz mieć szybszą grę :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Możesz spróbować widzę, że to gra na przeglądarkę więc

Uruchom cheat engine

W lewym górnym rogu programu kliknij taką migającą (raz na czerwono raz na zielono) ikonke

Tam kliknij w "Window List"

zaznacz nazwę gry klikając dwukrotnie

Teraz zaznacz opcje "Enable Speedhack"

I ustaw o ile chcesz mieć szybszą grę :)

no wlasnie tak probowalem... i nic :( moze cos jeszce trzeba zrobic? Tymczsem daje plusa :>

30829.png
Opublikowano

@xDanielito

Próbowałeś kilku szybkości ?

tak :s i nic, jak byscie mogli sprawdzic czy wam dziala, bo mi nic sie nie zmienia D:

(bardzo prosta gra, zadnych przekretow, gra w nia tysiace ludzi, 5 sekund i juz grasz, nie jest to gra na levele, ani jakas co sie tam toczy wieki, po prostu wchodzisz, wybierasz lub robisz pokoj, grasz meczyk 5 minut i koniec gry taki po prostu zabijacz czasu jak sie nudzisz :) )

30829.png
Opublikowano

Udalo mi sie :D, po prostu z procesami mialem problem... bylo z 8 chromow, i ja wybieralem jeden i sie nic nie dzialo, a tu trzabylo trafic na ten wlasciwy, dziekuje jeszce raz tym co mi odpowiedzieli :)

30829.png
Opublikowano

Udalo mi sie :D, po prostu z procesami mialem problem... bylo z 8 chromow, i ja wybieralem jeden i sie nic nie dzialo, a tu trzabylo trafic na ten wlasciwy, dziekuje jeszce raz tym co mi odpowiedzieli :)

klikasz w chrome shift-esc.

Szukasz karty Twojej gry. Patrzysz na zuzycie pamięci. Póżniej wybierasz proces o tym własnie zuzyciu ramu

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...