Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Expie sobie teraz główną postacią 3 konta do 30 lvla żeby używać na nich Fishbota. Moje pytanie jest takie : Jeśli expie np. swoją postacią te konta a one dostaną potem bana to po czym banują resztę kont ?

Na pewno po tym samym emailu. Słyszałem coś o IP i handlu ale nie jestem pewien na 100%. Proszę o odpowiedzi osób które na 100% wiedzą za co można wyłapać bana na głównej postaci. Myślę ,że wszyscy wiedzą o co mi chodzi.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Banują jedynie po e-mailu , po IP nie banują ( czasem 1 ip jest na cale osiedle ) o handlu tez coś słyszałem wiec prawdopodobnie w pt tez moze być jakieś powiązanie

Opublikowano

Banują jedynie po e-mailu , po IP nie banują ( czasem 1 ip jest na cale osiedle ) o handlu tez coś słyszałem wiec prawdopodobnie w pt tez moze być jakieś powiązanie

W morde xD nie no myśle ze po pt nie bo jezeli expil by mnie ktos zupelnie przypadkowy a on nie uzywal zadnych hackow to bana nie powinien dostac ...

Ale co z tym handlem ? Czekam na dalsze wypowiedzi.

Opublikowano

Chyba ze malze ktore wylowisz bedziesz wywalal na ziemie i 2 postacia podnosil to wtedy nie bedzie logow zwiazanych z handlem. Jezeli przez okienko handlu to wiesz...

GaimdKk.jpg

Opublikowano

jak dasz handel chociaż raz to ban.. Ale na to sposób jest :).

Jak już dasz przez przypadek ten handel to potem idziesz tym botem do m1 i glowna postacia i dajesz kazdemu noobowi handel :).

ZBIERAM - !!!! :)

Pomocnik
Opublikowano

Nie otwieraj okna handlu po między kontami, nie sellaj przez tobół, nie prowadź kont na 1 e-mialu, nie twórz podobnych nicków jak na przykład: konto1, konto2 na tym samym serwie i powinno być dobrze.

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

jak dasz handel chociaż raz to ban.. Ale na to sposób jest :).

Jak już dasz przez przypadek ten handel to potem idziesz tym botem do m1 i glowna postacia i dajesz kazdemu noobowi handel :).

A więc jednak to prawda z tym handlem... W sumie to dobry plan. Expiłem te 3 postacie razem 2 kontami (33 i 72 lvl) więc dla bezpieczeństwa przełożę EQ z tego 33 bo tam dałem handel przez przypadek (Jakby nie wypalił twój pomysł) :(

Dzięki za odp. + czy co tam chcesz zaraz dam :P

Nie otwieraj okna handlu po między kontami, nie sellaj przez tobół, nie prowadź kont na 1 e-mialu, nie twórz podobnych nicków jak na przykład: konto1, konto2 na tym samym serwie i powinno być dobrze.

To akurat wiem. :D Wywalam zawsze coś na odludziu z 1 postaci i podnoszę 2. Ale konta założyłem właśnie takie podobne ,bo szczerze to wali mnie to czy dostanę bana czy nie na te 30 lvle (prędzej czy później i tak dostanę) Jeśli nawet dostanę to zrobię nowe, a o Emaile zadbałem (wszystkie są inne) ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...