Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podwyżki Cen Przez Tuska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby tulu ludzi nie wyjechało przez kaczora to by nie było takich problemów -.^. Więcej ludzi płaciłoby podatki więc wszystko mogłoby być tańsze. To nie wina tuska tylko kaczora tak jak już to wcześniej mówiłem. Niech tusk będzie jak najdłużej premierem bo on jak na razie najwięcej zrobił...

Aha, dałem ci - bo jesteś debilem i nie masz zielonego pojęcia na jakiej zasadzie to działa. A jak ty mi teraz dasz minusa to tylko pokażesz, że nie umiesz przyjąć krytyki i jesteś jeszcze większym debilem.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja mam inne zdanie .

Powiedz mi dlaczego jak kaczyński rządził to wszystko było tańsze ? a ludzi też nie było tak dużo bo też wyjeżdżali ..

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

@AntyVirus Powiem tak smierdzisz mi agentem Kaczyńskiego.Nie hejtujcie tu bo i tak wam to nic nie da.Taki nasz cudowny kraj,ciesz sie że żyjesz w Polsce,a nie w Afryce,Korei Pólnocnej nie bede opisywal co sie tam dzieje.

Opublikowano

Zanim Kaczyński zaczął rządzić to było jeszcze w porządku, jak już się dobrał do władzy to wszyscy zaczęli wyjeżdżać i dlatego teraz jest jak jest. Tusk to najlepszy premier, który mógł nam się teraz trafić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A dlaczego? Boisz się dokończyć to co zacząłeś? Nie wystarczy Ci argumentów?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dobra przyznam . nie jestem politykiem i nie lubie ani Tuska ani Kaczyńskiego . Każdy ma swoje zdanie .

Opublikowano

Ta, pewnie pana kurwinna mike lubisz, który ma najbardziej zjebane poglądy ze wszystkich polityków.

RAsfepN.png
Opublikowano

Zanim Kaczyński zaczął rządzić to było jeszcze w porządku, jak już się dobrał do władzy to wszyscy zaczęli wyjeżdżać i dlatego teraz jest jak jest. Tusk to najlepszy premier, który mógł nam się teraz trafić.

Hahahaha chlopczyku poczytaj troche. Emigracja do GB zaczela sie podczas rządow Tuska. A ja jako premiera go nienawidze -.- wszystko prywatyzowac pozdro! A za PIS tez nie jestem ale z tego co pamietam oni przynajmniej sie za korupcje wzieli. Jedyna partia godna zaufania jest SLD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Omg wszyscy poza kolegą UBirch są pojebani...

Kaczyński i Tusk są siebie kurwa warci <_< . Tusk i Kaczyński tylko rozkurwiaja nasz kraj.

Tusk posprzedawal i sprywatyzowal wiele spółek krajowych na rzecz obcych kapitałów :/. Przez to nie mamy własnego polskiego cukru bo wszystkie cukrownie naleza do niemieckiej korporacji cukrowniczej -.-'. Tak ! Dzieki kochanemu tuskaczowi mamy chuja a nie lepsze rzady. On tez zawalil sprawe z lotem do Smolenska. Jako premier powinien byl zabronic lotu 1 samolotem gdyz w przepisach pisze ,ze generalowie musza leciec oddzielnie bo sa wazni dla Wojska Polskiego. Do smolenska wszyscy polecieli w 1 samolocie i ciekawe , ze wspanialy Tusk i Klich nie zabronili. NAWET NIE PROBUJ PIERDOLIC, ZE TO PRZEZ KACZORA -.-'. Spokojnie mogli to zablokowac by generalowie nie lecieli w 1 samolocie..

Za czasow Tuska paliwo podrozalo az do 5.30 -.-' . Za kaczynskiego jak dobrze pamietam bylo 3.50 lub kilka groszy wiecej. Ceny na inne artykuly tez ostro skoczyly . Teraz samochodem sie nie oplaca ... juz tanszy bilet miesieczny komunikacji miejskiej bo jezdzisz non stop busem i codziennie -.-'.

Służba zdrowia totalna klapa nic nie naprawili a nawet pogorszyli ;). Ta kopacz to niezla propagandzistka i oszustka. Pamietam te slowa o przekopaniu ziemi w smolensku i zebraniu szczatkow. Po jakims czasie tam pojechala polska pielgrzymka i znalezli niemalo szczatkow i rzeczy ofiar :).

No, ale dzieci z MPC powiedza ,ze PO i TUSK i JEGO RZAD są cudowni !! CZYŚCI NICZYM WODA !

Sami chuja wiecie o polityce i przekretach rzadu. Wiec wykurwiac mi z tego tematu jak nie macie pojecia.

JA mam nadzieje ,ze zadna z partii obecnych w sejmie nie wygra wyborow i nie dostanie sie do sejmu -.-' . Niech wejda inne z mlodszymi ludzmi chcacymi zmienic ten kraj..

@ OSAMA

Sam jestes KURWINNEM OSAMĄ . Nie znasz tego czlowieka osobiscie to zamknij japkę. Dziecko nasluchalo sie pierdół z mediów żydowskich i gazet propagandowych obstajacych za PO i cudakiem Tuskiem. Jesteś totalnie ślepy. -.-' No i również gówno wiesz o polityce. Lepiej wracaj do grania lub spamowania w innych tematach.

@ UWAGA NR.1

- ZA CZASOW TUSKA WPROWADZONO E-MYTO -.-' . Trzeba placic za jazde po wielu odcinkach w kraju. Przez to znowu podrozeja artykuly spozywcze i inne .

- Wzrósł podatek VAT 23% - w/g obietnic z 2007 roku miał obnizac podatki.

- Mieszkań nie przybywa a wrecz ubywa . Sam na wlasne oczy widzialem jak burzono budynki z mieszkaniami mimo dobrego stanu budowlanego.

- Afera Hazardowa - ułaskawili swoich kolegow Mira i Zbycha .

- Prezydent RP to chodząca parodia... nie potrafi pisać słów poprawnie w/g zasad ortografii..

- Wprowadzili jakis system uczniowski zbierajacy dane uczniow i nawet te intymne ... skrajny debilizm i marnotrawstwo pieniedzy.

- Opierdalaja sie z raportem ws. kaatastrofy. NIe dziwie sie bo maja cos na sumieniu i boja sie , ze prawda wyjdzie na jaw.

- Kupują sondaze by manipulowac i tak głupim ludem co widze nawet na MPC ...

- Zamkneli stocznie w polsce ..

- Pierdola o niskim bezrobociu a p. Janusz Palikot slusznie ich wysmial. Bo naprawde bezrobocie wynosi w granicach 20-27% . Gdyby wrocili ci emigranci to pewnie juz by sie nei chwalili. A pomine juz praktyki urzedow pracy z wykreslaniem bezrobotnych ;). Znajomego wykreslili jak przyszedl o 1 dzien za pozno na termin bo był chory. Tak sobie sztucznie podnosza zatrudnienie na rynku. Wiekszosc na czarno robi bo po chuj maja placic haracz .

@ UWAGA !

Nie jestem zwolennikiem żadnej z obecnych partii w Sejmie RP.

jqeuR.png

Opublikowano

Tusk jest bardzo wspaniały likwiduje spółdzielnie mieszkaniowe i tereny typu place zabaw , parkingi itp będzie sprzedawać prywatnym właścicielom na których będą budować supermarkety itp .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

To przez Tuska są takie ceny. on odsprzedał cukiernie Niemcom czy komuś tam, i teraz jest wszystko drogie..

PS: Ile Tusk Naobiecywał i nic nie spełnił.

Opublikowano

Dokladnie... Tusk wiecej sciemy puzscza i robi propagande słowną tak jak jego pojebany rzad z ***** na czele.

Grabarczyk zaprzepascil infrastrukture krajowa.

Kopacz ciagle pierdoli o reformach i nic nie robi. Jeszcze bezczelnie oklamala Polakow z przekopaniem ziemi smolenskiej w celu wydobycia szczatkow i rzeczy ofiar.

GRAD tez beznadziejny minister co bez wahanai wszystko wyprzedaje.

Klich powinien stanac przed trybunalem stanu za to co odwala z wojskiem polskim i za katastrofe smolenska. Jego psim obowiazkiem bylo zablokowanie lotu 4 generałów jednym samolotem!

Drzewiecki byly minister sportu zamieszany w afere hazardowa i pewnie jeszcze niejeden taki wyskok ma na sumieniu.

Chlebowski tez pewnie ma swoje za uszami. Dziwne , ze sie tak pocil i nerwowal ws. afery hazardowej.

Sikorski reklamowal wina wegierskie podczas jakiegos przemowienia. Cudze chwali a swego nie zna -.-

jqeuR.png

Opublikowano

Ludzie zastanówcie się trochę ...

Musiał wszystko sprzedawać, podnosić ceny, vat, żeby nadrobić dług publiczny, który kto zrobił, no kurwa KTO ?? !

Nikt inny jak Kaczyński, no chyba, że wolicie ceny mieć tanie, ażeby tak jak w Grecji za oknem latali idioci rzucający koktajlami mołotowa .

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Omg a to znaczy "podwyżka cen przez Tuska"?, czy to PRL żeby władza sterowała cenami? Za Kaczyńskich było taniej, bo sytuacja gospodarcza w całej Europie i na świecie była o niebo lepsza. Ale problemy i tak były i są nadal: bezrobocie, problemy służby zdrowia, zły stan dróg itd. Ani Tusk ani Kaczyński nic specjalnie nie zrobili, żeby poprawić sytuację gospodarczą w kraju. I przestańcie w kółko pleść o wyprzedaży majątku narodowego, bo on jest tyle "wasz" co musicie na niego wyłożyć z podatków, a na zysk nie możecie liczyć. Prywatyzacja występuje na całym świecie, jak poparzycie na bogatsze kraje, to więcej tam własności prywatnej niż państwowej. A wiece dlaczego jak u nas coś prywatyzują, to przejmuje to firma zagraniczna? Bo za mało jest dobrych polskich firm, a to dlatego że jak ktoś założy firmę, to od razu rozwalają ją Skarbówka, ZUS, SRUS, biurokracja itd. Nie widzę specjalnie kogoś kto mógłby to naprawić, ale na pewno nie Kaczyński ze swoimi krzyżowcami :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...