Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam już na początku informuję, iż czytałem "tutki" i jestem obeznany odrobinę w temacie, (w autoit'cie siedzię z przerwami ok. rok ale z duuuużżżyymi przerwami więc jak siadam znowu to uczę się od początku).

Więc przejdę do sedna sprawy.

Otóż, potrzebuję fragment kodu, który pobiera informację ze strony np. facebook.com bez potrzeby otwierania przeglądarki.

Fragment source'a z facebook'a z interesującym mnie fragmentem:

To jest ukryta treść, proszę

Potrzebuję, aby wartość SipTiziSm znalazła się jako label (chyba tak to się nazywa) w przykładowym GUI i oczywiście bez potrzeby otwierania przeglądarki.

Chciałbym aby działało to na obojętnie jakim id, np.loguje się jako SipTiziSm - ok fajnie działa,loguję się jako AnonymCośtamCośtam i TEŻ DZIAŁA!

Liczę na pomoc i uprzedzam pytanie czy używałem ''szukajki'' TAK UŻYWAŁEM ale nie znalazłem interesującej mnie treści.

Z góry dziękuję i przepraszam za wasz stracony czas na moim głupim i jakże niepotrzebnym problemie...;)

Edytowane przez SipTiziSm
beznazwy2kopiao.png

Opublikowano (edytowane)

Dzięki Ci o Panie i Władco Skryptów za ten jakże wielmożny gest.

A tak na serio dzięki wielkie o to mi chodziło...;)

Tylko z tymi stringami to nie wiem za bardzo, a mógłbyś to dać pod jakiś przykładowy programik??

Ja idę na logikę i sobie potem poradzę.

Ale i tak ci dziękuję.

No oczywiście + itd.

@Edit sry -- xD

@Edit2

Zapomniałem robię to pod FF.au3.

Aaa nie można tego zrobić pod _FFXPath ??Tylko żeby nie potrzebowało to włączać przeglądarki ;D

Edytowane przez SipTiziSm
beznazwy2kopiao.png

• Dodaj nową pozycję...