Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tym kodem :

To jest ukryta treść, proszę

Jest to prosty można powiedzieć "Bot" lecz nie działa on całkowicie to znaczy jest z nim kilka problemów

1.Gdy dam START a potem STOP/KONIEC to bot zacina się i trzeba wciskać ctrl+alt+delete

2.Gdy nie przekształcam go na .exe tylko uruchomie przy kompilacji to działa tak jak trzeba jednak gdy wciskam STOP to się wyłącza a nie pauzuje

Chętnie za pomoc dam plusa :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Teraz nie działa button "START" ani nic się nie dzieje klawiszem home /:

A i jeszcze jedno w tych botach wykrywa wirusa "HootKey" czy coś takiego on jest jakiś niegroźny? Przecież w końcu w moich aplikacjach bym sobie wirusów nie dawał

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Sory, że tak długo, ale musiałem nieźle wysilić umysł, żeby coś wymyśleć. Sleepy były za duże i nie rejestrował przez guigetmsg() (nie wiem dlaczego ;d). Masz tu już działające. Tylko po kliknięciu start a potem stop trzeba poczekać do 4 sek ze względu na sleepy. można to zmienić tylko przez guictrlsetonevent lub guiregistermsg ale na razie nie jest Ci to potrzebne, a ja przyznam się, że sam to niebyt ograniam ;d

Opublikowano (edytowane)

Teraz działa wystarczyło 1 małą rzecz zmienić.

Jak chcesz żeby hotkeye działały to dorób sobie osobne funkcje, albo coś pokombinuj

Edytowane przez Sopelek997
  • Dodaj nową pozycję...