Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.! Mam dość głupie pytanie dotyczące postaci Annie... Od wczoraj zacząłem grać tą postacią i nie mam bladego pojęcia jak zrobić stuna.. Czasami mi sie udaje ale to przez przypadek... -.-

Z góry dziękuje. Dla pierwszej osoby będzie +

Opublikowano

jak użyjesz spelli 5 razy masz stuna, najlepiej używać Q do last hitowania minionów bo jak zabijesz coś/kogoś z Q to nie zabiera Ci many za spella

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Surki - najlepiej to stackować "w" na początku. Tzn na tym "podeście" (nie pamietam nazwy) odnawia się mana. Uderzysz 4 razy "w" i masz naładowany stun.

W grze najlepiej last hitować dezintegracją.

Opublikowano

a co Ci po tym, że będziesz miał stuna na 1 lvl ? nawet jak użyjesz go na 2 lvl z Q i tak gówno zadasz, a tak przynajmniej łatwiej last hitować

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

To, że jeżeli idziesz z kimś ogarniętym na linii (o ile ktoś zajmie mida) to stun zawsze się przyda na firts blooda. Poza tym, zazwyczaj na rankedach w teamie chodzimy w 3 by zaliczyć first. Stun jest tu konieczny.

Opublikowano

a co Ci po tym, że będziesz miał stuna na 1 lvl ? nawet jak użyjesz go na 2 lvl z Q i tak gówno zadasz, a tak przynajmniej łatwiej last hitować

Stun się przydaje.

Jeżeli macie junglera ,i go bronicie.

Wbija ci takich 5 na ryj ,odpalasz stuna i heja ,first blood.

Kilka razy już tak zrobiłem na premade(ranked ofc) ,więc wiem co mówię :>

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

no jeżeli się pyta jak się stuna ładuje to raczej wątpie w obrone junglera, samego junglera czy rankedy

35205.jpg

33071.png