Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano Wszystkim .. Jestem nowym użytkownikiem tej strony... Widzę że macie fajny spis hacków. Więc pomysłałem ze mi może jakiegoś wh do mw 2 podeslecie bo jak widze to polowa haxow w tej kategori to na altery wszystko idzie... Jakiś fajny sam wh.. Ktora tak szybko sie nie wykryje .. Kolega miał haxa z tej strony:

To jest ukryta treść, proszę

i mial go 1 rok bez bana ... po roku dostał... a i mam pytanie ...

ten hax jest jakiś dobry.. Nie wykryją mi po 2 dniach że go mam i dostane bana ?.. Chciałbym conajmniej z jakiś czas pograć na wh i pokazać dzieciaką tym ktore hackowały i przestały .. ze z wujkiem ,,Assailantem '' taki nick na steamie .. Się nie zadziera :) ...

Z góry dzięki i liczę na szybką odpowiedź ( a zarazem jakąś pomoc ) ...

Opublikowano

Siemano Wszystkim .. Jestem nowym użytkownikiem tej strony... Widzę że macie fajny spis hacków. Więc pomysłałem ze mi może jakiegoś wh do mw 2 podeslecie bo jak widze to polowa haxow w tej kategori to na altery wszystko idzie... Jakiś fajny sam wh.. Ktora tak szybko sie nie wykryje .. Kolega miał haxa z tej strony: http://www.oldschoolhack.de/site.php?page=main i mial go 1 rok bez bana ... po roku dostał... a i mam pytanie ... http://www.oldschoolhack.de/hackarchiv_file_2545_iHack+v1.0.html ten hax jest jakiś dobry.. Nie wykryją mi po 2 dniach że go mam i dostane bana ?.. Chciałbym conajmniej z jakiś czas pograć na wh i pokazać dzieciaką tym ktore hackowały i przestały .. ze z wujkiem ,,Assailantem '' taki nick na steamie .. Się nie zadziera :) ...

Z góry dzięki i liczę na szybką odpowiedź ( a zarazem jakąś pomoc ) ...

Cześć a ja zapraszam Cię do zapoznania się z regulaminem, bo już go nie przestrzegasz

Pozdrawiam :).

Opublikowano

Eh.. Dostane jakąś odpowiedź na ten temat.. Wogóle co do regulaminu to mam wszystkie czytać... Tam gdzie sie zarejestróje... Ja chce tylko hacka .. a już ktoś upomina mi o regulaminie .. To jest forum o hackach no nie .. Pomagać z hackami ... Podajecie jakieś hacki .. Pomagacie tez w problemach itp .. I ja oczekuje takiej odpowiedzi .. Chciałbym se na wh pograć .. Zobaczyć jak to jest jak inni tak tłuką ...

Opublikowano

ZA KAŻDEGO PUBLICZNEGO haxa dostaniesz bana, tylko prywatne (niektóre) są nie wykrywalne. Polecam Organner.pl, x22cheats.com (Organner jako jedyny ma nospreada i nigdy nie był i nie będzie wykrywalny).

Opublikowano

Zostanie wykryty .. I chuj za przeproszeniem ... Mam juz dosyc mw 2 ... Wkurw*a mnie to wszystko co sie dzieje .. W ten sposob sie pozbede ta gre ... Sprzedawac nie bede bo watpie zeby ktos chcial kupic ta denna gre .. Pogram se z 7 dni na haxie jak nie dostane bana to nie wiem co zrobic :D ... Bede haxowal caly czas az do bana na mw 2:} i tak mam black opsa i cod 4... A po zatym na privie bede z kolegami gral i mody zalaczal :)

Opublikowano

Nie bieżcie to za jakis spam albo coś.. nie wiem w jakich momentach uznajecie spam albo double post czy jakoś tak .. Ale troche się niecierpliwie tym że nie ma zadnej odpowiedzi ... NA temat ... Chce tylko wiedzieć czy ten hax na podanej stronie jest warty pobrania i jest w miare dobrym haxem + jakas instrukcja ..;]

Opublikowano

Niby jaki punkt, punkty regulaminu złamałem ?? ..

Na przykład ten:

8. Wszystkie linki dajemy w code.

+

Tematy odświeżamy co 24h!

@edit: Masz ss'a (( na czerwono zaznaczone code ))

Opublikowano

No to przepraszam , że złamałem ten punkt ale nie wiem jak sie podaje w code :> .. Co do wh .. Do juz mam oraz injectora .. Moge wgrać haxa ... Ale mam pytanie .. Ma ktoś w 100 % działającego Vac Chaosa albo M00Scan by wyłaczało mi grę jak vac bedzie właczony :) bo wtedy wiem ze bede mogl haxowac ile mi sie bedzie chcialo bez przjęcia się tym że dostane bana :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...