Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co robic ? ;d

Crushe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

A więc grałem w gre Metin2 ale przyszedł czas że mi się znudziła , pogrywam w Csa ale to tak po 30 minut dziennie . w nocy oglądam filmy na kompie . Gram też w gre shakes&fidget . Problem polega na tym że nadal się nudzę na kompie jest jakaś gra lub program do zabawy na kompie ? . Próbowałem robić sygnatury w gimp ale nie ogarniam :D , Pomoże ktoś zbić czas na komputerze ? :D

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Ściągnij jakąś gierkę - zabawa na kilka godzin (oczywiście zależy jaka gierka :) )

Może na pole wyjdziesz i w coś zagrasz z kumplami? :P

A jak nie to może pograj na różnych rodzajach serwerów cs np. zombie mod, death run i inne :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano
A moze wyjdziesz na dwor do kumpli pograc w pilke?

Wiedziałem że bedą takie komentarze :)

Obecnie jestem w innym mieśćie u Babci nikogo nie znam więc tylko spacerek 30 minutowy dziennie :)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

Opublikowano

Wiedziałem że bedą takie komentarze :)

Obecnie jestem w innym mieśćie u Babci nikogo nie znam więc tylko spacerek 30 minutowy dziennie :)

Rozumiem jechac na wakacje do babci na wies. Ale po chuja do miasta? Zeby siedziec przed kompem? To mogles u siebie siedziec.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano
Rozumiem jechac na wakacje do babci na wies. Ale po chuja do miasta? Zeby siedziec przed kompem? To mogles u siebie siedziec.

Chłopie nie ingeruj w moje życie prywatne , tak się złożyło że musiałem tutaj do Babci przyjechać bo jest chora :/

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

Opublikowano

Chłopie nie ingeruj w moje życie prywatne , tak się złożyło że musiałem tutaj do Babci przyjechać bo jest chora :/

O ty chacharze z Sosnowca :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Zagraj sobie W Combat Arms , jak lubisz FPS to ta gierka jest super i na pewno nie będziesz sie przy niej nudził

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Babcia chora, a ty kurwa na komputerze napierdalasz.

Ciekawe co Ty byś robił, bo nie wiem czy byś siedział cały dzień przy Babci jest w tym samym domu to starczy.

W LoL'a pograj bardzo przyjemna gierka ;)

Opublikowano
Ciekawe co Ty byś robił, bo nie wiem czy byś siedział cały dzień przy Babci jest w tym samym domu to starczy.

W LoL'a pograj bardzo przyjemna gierka

Dzieki za wypowiedz już sam miałem się odnieść do tego kolegi . Zaraz zobacze tego Lola :)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Graj w Ca.

Odwiedzaj Red Tub'a :D itp.

Opublikowano

Dzieki za wypowiedz już sam miałem się odnieść do tego kolegi . Zaraz zobacze tego Lola :)

Nie jestem twoim kolegą, przykro mi. :<

Opublikowano

Ja tam jak jestem u babci to tam niedaleko jest taka fajna dyskoteka.Babcia spi na gorze ja na dole.W nocy sie ubieram i wychodze przez okno puzniej drabina pod siatke i okolo 5-6 wracam czasem nawet o 8,wracam czesto z mlekiem albo z pieczywem i mowie ze w sklepie bylem :).Jak masz 16 lat + to sproboj tak. :P

Opublikowano

tak ja lbie metka ale jak Tobie sie znudzil w sesie exp czy co? bo wiesz jak exp bo wez serwer pvp;] ja szczerze mowiac gram sobie "okazyjnie" w takie stare gry jak np. worms duke nuken itp;]

;]

Opublikowano

Aj no ... ;p Słuchaj, najlepiej zejdź z tego komputera i weź się no . xD Jeżeli jest taka możliwość to idź do biblioteki ! : O Poszukaj książek w dziale, który cię najbardziej interesuje . Na moim przykładzie horrory ^^ . No ale, jeżeli nie ma takiej możliwości ... poszukaj ciekawych historii w necie . Nie musisz koniecznie ' nakurwiać ' w gry . ;x Jakie to słodkie, że opiekujesz się chorą babcią . :DxD

sygnaxd.jpg

" I don't know what is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

Cause you started something, can't you see?

That ever since we met you've ahd a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you " <3

347gryg.png

Opublikowano

Wyjść z kumplami, poznać jakąś dziewczynę ^^, jest wiele opcji ;]

on pytał co ma robić na kompie, czytamy didzeje.

możesz sobie poruchać.

dużo stron jest.

albo napisać książkę.

Wyjść z kumplami, poznać jakąś dziewczynę ^^, jest wiele opcji ;]

on pytał co ma robić na kompie, czytamy didzeje.

możesz sobie poruchać.

dużo stron jest.

albo napisać książkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...