Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamez Aion - liczba graczy, poszukiwanie legionu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemano !

Gra może ktoś jeszcze na tym serverze? :D Bo gram i gram sobie sam... a żadnego Polaka ani widu ani słychu ;P Wiec jak coś to serdecznie zapraszam wysokie raty serva lagów nie ma i wgl xD A... no i oczywiście jak ktoś gra to proszę do mnie napisać chętnie dojdę do jakiegoś POLSKIEGO legionu ;p Jak coś to piszcie w temacie lub wiad. Zapomnialbym xD Eliosi ...

Edytowane przez Sethar
Opublikowano (edytowane)

Siemano !

Gra może ktoś jeszcze na tym serverze? :D Bo gram i gram sobie sam... a żadnego Polaka ani widu ani słychu ;P Wiec jak coś to serdecznie zapraszam wysokie raty serva lagów nie ma i wgl xD A... no i oczywiście jak ktoś gra to proszę do mnie napisać chętnie dojdę do jakiegoś POLSKIEGO legionu ;p Jak coś to piszcie w temacie lub wiad. Zapomnialbym xD Eliosi ...

To ja zapraszam do legionu 100% PL - GameZ Aion Siel server Elyos side.

Podaj nick oraz godziny w ktorych grasz.

Edytowane przez orangutan
predatoractionmuwe1.gif
Opublikowano (edytowane)

Cześć! Mógłbym się dołączyć do lagionu ? :D Nick to : (lvl 52 tmplar) Yourtankpol, lvl (20+ cleric) Yourcleric . Gram kilka godzi dziennie, tzn. wchodze czasami, bo są wakacje i jest ładna pogoda to wychodze na rower :P Ale Napiszcie mi jakiegos maila na Aionie co i kiedy robimy :P Siedzę teraz głownie na Priescie bo expię xP

Pozdro salata123456789

Edytowane przez salata123456789
Opublikowano

Dobra Gamez aion server siel dolacze do jakiegos legionu albo szukam osob chetnych doo gry xD moj nick w grze to "Rozpruwacz" Eliosi piszcie tam albo wiad na forum

Opublikowano

W grze pod podane nicki poslalem info o legionie.

Niestety nie trafilismy sie wiec proponuje skrobnac mi na GG o ktorej bedziecie i tyle albo tutaj skrobnijcie notke ze jestescie online i wejde i dodam was.

predatoractionmuwe1.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam polskiego legionu , serwer Lumiel strona Eylos 37 Sorc (AP)

Jeśli to nie porblem to polecam Siel server Ely side.

Na bank znajdzie sie jakis Polski team (jak co to zapraszam).

Czemu zmiana z lumiel na siel?

Ano temu ze powstał prędzej jest na nim więcej ludzi a przede wszystkim o siel administracja dba bardziej.

Niestety ale taka prawda ze na lumielu czeka sie niemilosiernie dlugo na zalatwienie nawet najprostszej sprawy.

Czas jaki upływa miedzy reportem a jailem/banem bugujacych/hakujacych graczy na lumielu jest smiesznie dlugi.

predatoractionmuwe1.gif
  • 3 lata później...