Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Najbardziej przerażające błędy!

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema.

Tutorial kilku najczęściej przerażających błędów podczas odpalania.

Pierwszy błąd

1309870216-U253846.png

1.Jeżeli występuję wam taki błąd to wiec, że musisz przeglądarkę otworzyć jako admin.

2.TUTORIAL DLA SYSTEMÓW 64 BITOWYCH !!

Najpierw musimy wejść w Uruchom, tam wpisujemy regedit i otworzy nam się Edytor Rejestru.

Szukamy SOFTWARE -> Wow6432Node a następnie wchodzimy do Electronic Arts i do EA Games

Usuwamy cały klucz Battlefield Heroes prawym przyciskiem myszy i Usuń .

Schemat:

HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Electronic Arts > EA Games

Włączamy instalator i cieszymy się działającą grą :)

TUTORIAL DLA SYSTEMÓW 32 BITOWYCH !!

Robimy to samo tylko wchodzimy do innych kluczy:

HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Electronic Arts > EA Games

umieść napis że tut by Sawickas :)

Drugi błąd.

"Aktualizator już działa"

Wystarczy kliknąć Alt + Ctrl + delete i wejść w procesy i wyłączyć bfh.exe następnie ponownie uruchomić przeglądarkę.

Pomogło? Daj +. smile.gif

w83od2.jpg

Opublikowano

WOOOOO ale przerażające, o zgrozo. W imieniu dzieci "neo" oraz pokemonów błagam zrób tut jak włączyć BFH, albo jak uruchomić komputer. Rozumiem że to ma odciązyć to forum od spamu ale cmon, tego tu jest mnóstwo, wystarczy opcja "szukaj" tudzież google aby wiedzieć co zrobić w przypadku tych "przerażających błędów" a przy 2 to rly, zdrowy rozsądek, bo o ile się nie myle w wersji ang jest napisane że jest już jeden proces "bfh.exe" uruchomiony.

@ Edit

A jeżeli boli Was spam, te same pytania, to skasujcie połowe istniejących tematów, które się powtarzają, a bezsensowne pytania kasujcie i nagradzajcie warnami.

Opublikowano

@up

Każdy tut jest przydatny bez względu na jego długość.Może sam byś coś napisał? <_< A co do tutka to bardzo fajny :P

Opublikowano

Ok, czyli wg Ciebie jeżeli napiszę tutorial:

Aby wyłączyć komputer, naciśnij odpowiednio, Start - Zamknij.

Będzie to przydatne ? Obawiam się że nie, ponieważ http://tinyurl.com/5vzacx5

W moim przekonaniu należy zaznajomić użytkowników z Google, tudzież opcją szukaj, zamiast pisać 1000 razy to samo, tylko w coraz ładniejszej formie. Zapewne tym sposobem co teraz, niedługo ważne tematy będą podkreślone na czerwono, lub zaczną migać jasnym kolorem. Nie tędy droga, przynajmniej mi się tak wydaje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

TO nie są najbardziej przerażające błędy. Wejdź w mój temat o Poblemie z odpalaniem i zobacz sobie screenshot to jest dopiero upie****** błąd w grze. Reinstalowałem 13 razy i nic. Ale potem udało mi się zainsta;pwać na nowym laptopie. Szkoda ,że mam go tylko na weekendy.

BFH%20National%20army%20Commando.png

Pomoglem?

Jeśli tak daj +

A jak nie to nie marnuj miejsca na -

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

niemam pojęcia jak znalazleś na to rozwiązanie szukał CHYBA wszędzie i Gó**o ! DZIĘKUJE ! ;*

Przecież to oczywiste, jak program działa to menadżer zadań i wyłączasz proces, a jak pisze że nie można zapisać wartości w rejestrze to dlatego bo nie jest włączony jako admin, to wszystko oczywiste, no nie dla wszystkich ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...