Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię, że nie wiedziałem do którego działu ten temat dać... Także jeśli zły, proszę o przesunięcie.

Chodzi mi w tym temacie o to by się dowiedzieć, czy opłaca się brać za 30zł na 30 dni reklamę na głównej stronie serwery.wiaderko.com

Mój serwer obecnie stoi pusty i miałbym nadzieje, ze ta reklama mnie uratuje.

Mógłby ktoś kto brał tą reklamę się wypowiedzieć, czy widzi znaczne polepszenia ilości ludzi na serwerze, może ktoś ma jakieś informacje na temat odsłon.

z góry dziękuje

Opublikowano

Wiesz co, jeśli chcesz się zareklamować to polecam. Przykładem są moi koeldzy którzy sami biorą stamtąd serwery.

30zl/ms czyli wychodzi 1 dzien - 1zł , to nie jest dużo.

Jak najbardziej się opłaca.

Opublikowano

Jak chcesz mieć serwer full, to polecam na eslu reklamować. ( DROGO )

Co do tematu myślę, że się opłaca za 30zł. Również możesz zacząć reklamować na innych sieciach swój serwer.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jak chcesz mieć serwer full, to polecam na eslu reklamować. ( DROGO )

Co do tematu myślę, że się opłaca za 30zł. Również możesz zacząć reklamować na innych sieciach swój serwer.

miałem taką listę i zareklamował na plus/minus 50 sieciach serwerów. Za dużo już się tych serwerów porobiło, duży wybór coraz niższe cenny, jest w czym graczowi wybierać.

Dzięki wielkie Wam za doradzenie.

A jest taki ktoś kto wykupił tego typu reklamę?

Opublikowano

z jednej stronytrochę boję się, że jak wezmę tę reklamę na serwery.wiaderko serwer dalej będzie stał pusty bo wiadomo, kto by chciał wejść grać na pusty serwer, będą wybierać te zapełnione;/

a z drugiej strony tak stać w miejscu to nie ma sensu jakoś rozruszać to trzeba...

Opublikowano

bez swojej ekipy cięzko coś ruszyć.. za duzo serwerów jest już cs.. moze zaproponuj adminów (najlepiej free) i tak troche ludzi na start zbierzesz a pozniej pomyslisz co dalej

b_560_95_1.png

Opublikowano (edytowane)

a może zna ktoś stronę jakąś gdzie za pieniądze można zareklamować serwer, stronę z dużą ilością odwiedzin.

a z tymi adminami to też jest niezły pomysł...

Edytowane przez rydzyna85
Opublikowano

Raczej nikt nie wbije na serwer pusty... dodaj może jakieś botki pozmieniaj im nazwy i dodaj ping faker i dopiero daj reklame i najlepiej na forum wiaderko lub esl.

Nic nie zbieram

Opublikowano (edytowane)

to jest też dobry pomysł podboty z ping fakerem, ns by może grały a dobre i to na początek a w reklamę na wiaderku się zaopatrzę, ciekaw jestem czy coś z tego będzie

Edytowane przez rydzyna85
Opublikowano

Chłopaku rok temu miałem serwery CS-a. Wykupiłem na zwykłej stronce o serwerach za 30zł i serwer miałem naprawdę rozkręcony.

Jeśli będziesz myślał, że na twój serwer nigdy nikt nie wbije to nie zdziw się, że nie będzie inaczej... B)