Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

herobrine 1.7.02

Benio66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj opowiem wam historię która przydarzyla sie na serwie mojego kolegi. Więc zaczynamy.

Kolega grał sobie sam w minecrafta na swoim serwie. Miał już duze miasto i paru graczy . Żyl sobie normalnie gdy nagle zobaczyl w swoim domu tabliczki na których pisalo ,że są w zasadzcze już nikt im nie pomoże oraz skrzynka ze zlotym jablkiem i 1 gunspowerem

Na 2 tabliczce pisaly idealne nicki bez bledu i pogróżki. Potem ja wlazlem na serwa i kolega opowiedzial mi cala historię gadalismy przez skype i zadzwonilismy ejszcze po 2 kolegów zeby wlezli na serwa i w 4 poszlismy szukac tego kogos. Wszyscy myslelismy że to herobrine. Zobaczylismy dziwna dziure której nikt z nas niezrobil a byla ona równa

póżniej zobaczylismy 2 identyczne a gdy doszlismy do domu w którym byly tabliczki zobaczylismy kolejna tabliczke że miasto zostanie zniszczone!!!!!! Chodzilismy po calym miescie ale nikogo nie bylo. Póżniej musialem konczyc ale jeszcze dzisiaj wszyscy wbijemy na serwa i będziemy próbowac rozwiązac ta sprawe.

Peroszę piszcie komentarze o tym i niezwracajcie uwagi na moje bledy ortograficzne.

Dodam ze to bylo wszystko po angielsku a na serwie jest wl.

Wiadomosc z ostatniej chwili kolejna tabliczka z napisem I kill you Flo1

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Poeci z was ;)

I co, herobrine pisal po polsku ^^?

Opublikowano

na 100% (tak jak jp) to robota twoich graczy z serva :)

@up zgadzam się z tb pisał po polsku ?

to pisalo po angielsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na serwie jest wl.

Opublikowano

Nawet gdy ma sie orginalna wersje minecraft pisze co dodano i co odjeto i jest tam

"-Herobrain"

A z was Mickiewicz byłby dumy ^^ ;D

a przecierz w 1.6 tez tak pisalo. I co teraz?

Opublikowano

To ludzie z serwera, ej! Nie jednego członka na domu admina się stawiało! Albo tabliczki " widzę Cie ". Albo na survivalu rozbijając komuś chate " Tu był herobrine! "

Opublikowano

2Up zostal odjety tylko skin herobrina a nie on

a po 2 to mogl byc plugin ktory wgrywa herobrine

tak to nie istnieje on wyjdzcie na dwor bo wam odbija

Opublikowano

To ludzie z serwera, ej! Nie jednego członka na domu admina się stawiało! Albo tabliczki " widzę Cie ". Albo na survivalu rozbijając komuś chate " Tu był herobrine! "

Kolega gral sam a to bylo po angielsku a on head admin i psrawdzal czy nikt na serwa nie wbijal i nikogo niebylo a nawet jak cos to wl byla .

Opublikowano

2Up zostal odjety tylko skin herobrina a nie on

a po 2 to mogl byc plugin ktory wgrywa herobrine

tak to nie istnieje on wyjdzcie na dwor bo wam odbija

serwer niejest na bukkicie wiec niema pluginów.

Opublikowano

ja myślę, że herobrine jednak jest gdzieś ukryty w plikach mc.a to, że został usunięty to taka ściema :).Moja teza nie opiera się tylko na tym wątku

@edit i daj te ss'y

wkoncu jesden mądry poco pisali 2 razy usunieto herobrine??

na 100% (tak jak jp) to robota twoich graczy z serva :)

@up zgadzam się z tb pisał po polsku ?

@down jak pisał po angielsku to zmienia postać rzeczy

Daj ss'y ;>

ok potem dam ale jak narazie serwer jest off

Opublikowano

Skoro tak (i tak w to nie wierzę) to podaj nazwę serwera , IP ,sieć chamahi .

zara dam ci na pw

to znaczy ze walki nam wciskasz albocie kumpel nabral

poco mialby mnie nabierac to jego serw wiec poco by spalal dach mojego kolegi???

Opublikowano

Skąd wiadomo że to był herobrine ?

Może to był Creeperbrine ? xD

herocreep_8638_skin_minecraft_skin.jpg

Dobra żart xD

Notch ma duże poczucie humoru albo mu nerwy puściły i pisze w każdym changelogu Removed Herobrine .

A dasz ss tego miasta i tej dziury ?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Jeśli Herobrine w ogóle istnieje, to na pewno nie jest aż tak inteligentny, bo jego kod musieliby robić latami <_< (chodzi mi chociażby o rozpoznanie miasta) Dla mnie sprawa prosta - zwykły żart, nie wiem po co w ogóle jeszcze z nim dyskutujecie. W 1.6 go niby usunęli, może im chodziło po prostu o uspokojenie takich ludzi jak Benio66, nie udało się.

Opublikowano

Duzo slyszalem na temat tego herobrina i powiem ze to jest zart notcha, herobrine jest w grze ale nigdy go nie znajdziesz, bo go nie ma, kiedys kolega mi wmawial ze on mnie dorwie w najgorszym momencie czyli minelo duzo dni i stracilem cale eq, i ze bedzie tak dlugo mnie atakowal dopuki go nie zabije ale ludzie nie wierzcie tak w herobrina, jeszcze nikt go nie spodkal tak naprawde tylko sobie jaja z ciebie robia, a jesli jest to niech mi ktos pokaze na forum screena bo nie wierze w to by to byl herobrine

Ps: Nie zwracajcie uwagi na ortografie

Opublikowano

A Wy nadal tworzycie coś czego nie ma...

Ile można już tłokować ten sam temat ?

Wymyślcie coś lepszego...

Opublikowano

O mój boże!

Kolejny temat do nabijania postów!

Są 2 powody dzięki którym HB może wystąpić na serwerze :

1. Są mody.

2. Robota graczy.

Temat do zamknięcia wg. mnie.

75217085885568519449.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...