Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99nos nie działa ?

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 . Ściągnij 99nos --->

http://76.73.8.130/99nos_Full_1.01.exe

2 . Zainstaluj

3 . Wejdź w folder z zainstalowanym 99nos

4 . Wejdź w plik ''NtConfig''

5 . W miejscu Environment zmień z OpenGL na DirectX ---> beztytuuvec.png

6. Ciesz się grą ; ]

PS : 99nos polecam ściągać przez ''FlashGet'' ---> http://down6.flashget.com/flashget196en.exe

Jeżeli masz nadal problemy , pisz spróbuję si pomóc ; ]

x

Opublikowano

Direct to jest grafika więc to nie ma nic wspólnego jedynie dałeś dobry download powinno to ogarniczyć spam + :)

Mhm , ale jak miałem na OpenGL , to mi 99nos nie działał ' . '

x

Opublikowano

Klasę zmieniasz tak:

Idziesz do Mimi> klikasz to drugie od góry> pierwsze od góry> Teraz pierwsze to wojownik, drugie łucznik a trzecie to mag. Pamiętaj, że musisz mieć 15lvl i 20job oraz musisz zdjąć eq.

A teraz opis mojego problemu: Zalogowałem się 2x a teraz nie mogę ;(. Wyskakuje mi okno z raportem o błędach a okno logowania automatycznie się zamyka. Jedynym wyjściem jest reinstall gry? Jeśli to nie pomoże jak sobie z tym poradzić?

Opublikowano

@up

do takiego typu pytań pisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/390123-wszystko-o-99nos-prosby-pytania-problemy/

A tutaj jak się zarejestrować :)

http://www.mpcforum.pl/topic/389407-tut-rejestracja-99nos/

Opublikowano

Nie wiem jak dla innych ale dla mnie to chyba logiczne ze jak coś nie pasuje to trzeba pokombinować w ustawieniach z grafiką xD

No ale niech będzie , łap plus.

63989389769756300986.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój problem wygląda następująco:

Ściągnąłem z 2 linku nos99. Zacząłem grę wbiłem 18 lvl i poszedłem na Tereny Kopalni i dziwnie "czarno" było. Jakiś bug znaczy. Kiedy chciałem uruchomić po raz drugi grę nie dało się pojawia się następujący komunikat po logowaniu:

http://imageshack.us/photo/my-images/714/90484469.png/

Instalowałem dwa razy restartowałem kompa instalowałem na dwóch różnych dyskach i nic. Pomoże ktoś? Byłbym wdzięczny.

Zrobiłem nowe konto i uruchomiłem grę wszystko działa. Nawet po wyłączeniu jej.

Jak coś mój nick Chikita_PL

Opublikowano

Niestety problem się spowrotem pojawił. -.-' Na durgim koncie po 3 gdzoinach grania. Wie może ktoś w czym tkwi problem. ;(

Gdy spróbowałęm się zalogować na ich stronie tym kontem wyskoczyło, jakgdby to samo, ale tym razem odczytało:

Oto ten tekst:

Dziennika bazy danych "nos_web" transakcja jest pełna. Aby znaleźć miejsca w dzienniku nie może być ponownie użyty, ponieważ znajduje się sys.databases kolumnie log_reuse_wait_desc.

Opis: Wystąpił nieobsługiwany wyjątek podczas wykonywania bieżącego żądania sieci Web Proszę przejrzyj ślad stosu więcej informacji o błędzie i miejscu jego występowania w kodzie..

Szczegóły wyjątku: System.Data.SqlClient.SqlException: log bazy danych "nos_web" transakcja jest pełna. Aby znaleźć miejsca w dzienniku nie może być ponownie użyty, ponieważ znajduje się sys.databases kolumnie log_reuse_wait_desc.

Błąd źródła:

Linia 72:

Linia 73: myConn.Open ();

Linia 74: myComm.ExecuteNonQuery ();

Linia 75:

Linia 76: ciąg RETURN_VALUE = Convert.ToString (. MyComm.Parameters ["RETURN_VALUE"] Value);

Plik źródłowy: c: \ 99Nos.Com \ www.99nos.com \ członka \ Linia ilogin.aspx.cs: 74

Ślad stosu:

[sqlException (0x80131904): log bazy danych "nos_web" transakcja jest pełna. Aby znaleźć miejsce w dzienniku nie może być ponownie wykorzystane, ponieważ znajduje się sys.databases kolumnie log_reuse_wait_desc. ]

System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError (SqlException wyjątkiem, Boolean breakConnection) +212

System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning (TdsParserStateObject stateObj) +245

System.Data.SqlClient.TdsParser.Run (runBehavior RunBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader strumienia danych, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj) +2811

System.Data.SqlClient.SqlCommand.FinishExecuteReader (SqlDataReader ds, runBehavior RunBehavior, String resetOptionsString) +2476460

System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReaderTds (cmdBehavior CommandBehavior, runBehavior RunBehavior, Boolean returnStream, Boolean async) +2478113

System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader (cmdBehavior CommandBehavior, runBehavior RunBehavior, Boolean returnStream, metoda String, wynik DbAsyncResult) +424

System.Data.SqlClient.SqlCommand.InternalExecuteNonQuery (wynik DbAsyncResult, String methodName, Boolean sendToPipe) +522

System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery () +182

iLogin_Default.Submit_Click (object sender, EventArgs e) w d: \ 99Nos.Com \ www.99nos.com \ członka \ ilogin.aspx.cs: 74

System.Web.UI.WebControls.ImageButton.OnClick (ImageClickEventArgs e) +98

System.Web.UI.WebControls.ImageButton.RaisePostBackEvent (eventArgument String) +161

System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent (IPostBackEventHandler sourceControl, eventArgument String) +29

System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain (Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2981

Przetłumaczyłem go w Google Translator. Czyżby to była wina przepełnionego Servera?

Opublikowano

mar123zaj mam ten sam problem mam 3 konta ale na wszystkich to mam ciekawe dla czego bardzo lubię tego nostalka mam 48 maga już 3cp w sp2 i nie działa ale się wkurzyłem.Jakby ktoś wiedział o co chodzi to proszę o odpowiedź .

Opublikowano

mam problem gdyz sie zaloguje wejde do gry jeszcze nie wyskoczy lista servow wyskakuje blad message a dalej cos po chinku prosze o help

ThugLife !

Opublikowano

thx, poradnik extra, działa mojemu kumplowi.

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

mam ten sam problem co skocio i burt kolega mi powiedzial ze ta wiadomosc znaczy ze nie moze sie polaczyc z serwerem

moze ktos pomuc?

Opublikowano

Ludzie, całe forum gada o konserwacji 99nos a wy nie wydzicie, boże, widzisz i nie grzmisz

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...