Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkat.umarłego.rozpruw.

dice89pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd ją dropi,gdzie i od jakiego lvl?IItemy od jakie lvl wypadają i czy jest możliwe że nic nie wypadnie?

I niech napiszą osoby które naprawdę wiedzą proszę....A nie osoby które niewiedzą nawet co to jest...

Opublikowano

dobrze muwia ale 2x up nie zapominaj o niebieskiej śmierci która jest na eventach jeszcze nikt jej nie pokonał ma 97 lvl

Opublikowano

Ale chpodzi że najsilniejszy pod względem tego że sie sam respi a nie że GM przywołuja bo niebieska mierc to GM może tylko przywołać

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano
riper nie jest najslinejszy sa jeszcze o wiele mocniejsze bossy typu niebieska smierc umarly wodz orkow czy elit 9 ogonow a riper chyba 9 pietro chociaz mnie kiedys na 3 wyzucilo do ripera nie wiem czemu a dropia najczesciej itemy +65 lvl

Riper jest nasilniejszym bossem niewidziałem żeby umarły wódz orków miał napis (boss) pozatym riper mocniejszy niż umarły wódz orków bo to że jednym hitem cie rozwala nie znaczy że lepszy od ripera

Opublikowano

na polskim nikt niby nie zabil niebieskiego ale na us tak EBOLA Nasz polak no ale wiadomo eq+9 i te ich bony +2000k pz no to jest roznica niz w pl

Opublikowano
skad wiesz ze rozwala 1 hitem jak zes nawet nie widzial mojego hara

a pozatym umarly wodz orkow to boss i ma 97 lvl i jest o wiele leprzy od ripera co ma 78 lvl nie wiesz to sie nie udzielaj

NIE MA NAPISU BOSS TO NIE JEST BOSS ZROZUMIAŁEŚ a to że umarły wódz ma wiekszy lvl niż rozpruwacz nieznaczy że jest lepszy

Opublikowano

Przestańcie spamowac, jak jeden napisał co jest..

Dropią zbroje na 66 lvl dla woja, szamanki, sury, ninji, nóż simsae na 70 lvl, złodziej dusz na 70 ;p ( 2 ręczna dla woja )

Dropi miecz żalu, i słabsze itemki, ( boga itp.;p)

Opublikowano

@up napisałeś że się spam robi ale i tak najbardziej przyspamiłeś najwięcej jest twoich postów i w dodatku nie na temat Barycz napisał i wszytko

wiadomo a jak chcecie się kucić to na gg lub na pw

Ps a najlepszy stworem i najlepszym jest pies dzięki niemu masz duży lvl od nich zaczynałeś

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...