Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc dostałem blokadę konta za wulgi na 14 dni ponieważ napisałem w czasie Ox : "Jebać te pytania" . Minęło już pięć dni od bana i myślę co napisać do supportu ... Znacie jakąś dobrą wymówkę dzięki której skrócili by karę?

Lubię placki. :D

Opublikowano

Chłopie.

Nie możesz poczekać 14 dni?

To nie jest dużo.

Ciesz się że nie dali ci na +miesiąc.

58902faszer2b.png

Opublikowano

Witaj,

napisz Im, że jesteś czechem i nie za dobrze znasz polski, źle formułujesz zdania, chodziło Ci o to, że te pytania są jakoś oszukane etc.(sam coś wymyśl :P )

Tutaj masz tekst, który Ci pomoże

Słowo pochodzi od prasł. *jebti, *jebati[1], a to z praindoeuropejskiego *yebh → spółkować. Kilka wieków później w języku czeskim i łużyckim (zob. jebać, jebaś) znaczyło to tyle co bić, lżyć, oszukiwać.

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Napisałem im tak tylko nie wiem czy mi nie przedłuża kary za coś takiego ^^ niby skąd mają wiedzieć... ale wszystko może się zdarzyć :D

a tak wogóle @2xUP 14 dni to dużo można w tym czasie wydropić 42 kamyki duchowe:)

Edytowane przez mik69 - mik1966

Lubię placki. :D

Opublikowano

Ja bym się śmiał, jakby dali Ci bana za to, że grasz na polskim metinie jak masz czeskiego :D

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Legenda
Opublikowano

Wątpie żeby team metin2.pl skrócił Ci karę. To też są ludzie i myślą, więc takim tanim chwytem ich nie nabierzesz. Musisz poczekać to 14dni, a na przyszłość nauczysz się używać innych słów.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...