Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WAŻNE] nfsZMIENILO FIRME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest poprostu straszne, gdy sie dowiedzialem to az mi sie slabo zrobilo.

EA SIE SPRZEDALO FIRMIE KTORA TYLKO NISZCZY CALE ZWIAZKI I GRY...

Firma Origin to jest jedna z firm ktora niszczy gry. Pamietacie moze, jak upadl NFS Online ? TAK KURWA To bylo Origin.

Na 2 dni maja byc serwery wylaczone i przenoszona baza danych (konta) na inny serwer.

2 DNI ?! JEDNO KONTO WAZY 128KB.

NeedForSpeed (EA) Jest firma rosyjska.

Teraz sa w trakcie robienia gry NFS RUN i zamierzaja zamknac NFS World (bez zadnych konsekwencji - wiem bo nie poniesli zadnych konsekwencji za zamkniecie NFS ONLINE)

Tak, dobrze myslicie. NFS Upadnie, EA sie sprzedalo, te ich wszystkie gry :

- NBA

- Hokej

- Fifa

- Bulletstorm

- Crysis

- WSZYSTKIE wersje NFS (bylo ich ponad 10)

- I o wiele wiecej gier

ONI NA TYM ZAROBILI FORTUNE i sie sprzedali jakiejs jebanej firmie i dobrze wiedzieli, ze ona zakonczy wszystko.

Ludzie wydawali na ta gre tysiace, znam nie jednego ktory wyjebal w to pelno boostow by miec lambo policyjne albo skajlajna z undergrounda.

Moze sie powtarzam, ale bylo tak samo z NFS Online.

Daje wam tu link gdzie nawet te cwele pozmienialy sobie nazwy z EA na Origin (jeszcze nie do konca, ale za miesiac ich wyjebia i beda mieli wlasne gry.)

http://www.origin.com/pl/about

Opublikowano
To jest poprostu straszne, gdy sie dowiedzialem to az mi sie slabo zrobilo.

EA SIE SPRZEDALO FIRMIE KTORA TYLKO NISZCZY CALE ZWIAZKI I GRY...

Firma Origin to jest jedna z firm ktora niszczy gry. Pamietacie moze, jak upadl NFS Online ? TAK KURWA To bylo Origin.

Na 2 dni maja byc serwery wylaczone i przenoszona baza danych (konta) na inny serwer.

2 DNI ?! JEDNO KONTO WAZY 128KB.

NeedForSpeed (EA) Jest firma rosyjska.

Teraz sa w trakcie robienia gry NFS RUN i zamierzaja zamknac NFS World (bez zadnych konsekwencji - wiem bo nie poniesli zadnych konsekwencji za zamkniecie NFS ONLINE)

Tak, dobrze myslicie. NFS Upadnie, EA sie sprzedalo, te ich wszystkie gry :

- NBA

- Hokej

- Fifa

- Bulletstorm

- Crysis

- WSZYSTKIE wersje NFS (bylo ich ponad 10)

- I o wiele wiecej gier

ONI NA TYM ZAROBILI FORTUNE i sie sprzedali jakiejs jebanej firmie i dobrze wiedzieli, ze ona zakonczy wszystko.

Ludzie wydawali na ta gre tysiace, znam nie jednego ktory wyjebal w to pelno boostow by miec lambo policyjne albo skajlajna z undergrounda.

Moze sie powtarzam, ale bylo tak samo z NFS Online.

Daje wam tu link gdzie nawet te cwele pozmienialy sobie nazwy z EA na Origin (jeszcze nie do konca, ale za miesiac ich wyjebia i beda mieli wlasne gry.)

http://www.origin.com/pl/about

EA to amerykańskie przedsiębiorstwo, a nie rosyjskie, to po pierwsze.

Po drugie Orgin to platforma stworzona przez EA do cyfrowej dystrybucji gier, coś na kształt STEAM.

Po trzecie EA nie wydało gry o nazwie "Hokej".

Po czwarte EA większości "swoich" gier nie tworzy, zleca to innym studiom. Więc o co się czepiasz?

Po piąte po co walisz głupoty, o tym, że EA się sprzedało jakiejś innej firmie? Weź lepiej wyjdź na dwór...

Opublikowano

Płakać mi się chce jak to czytam...

Orgin powstało z myślą o nadchodzącym Bf3. Nie piszcie głupot : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...