Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam pytanie bo sciagnalem hacka od adrenaliny ale zadnych funkcji nie wlaczylem i siedze na opk harbor ida ( ja nie bylem opkerem) wywalilo mnie i patrze nie moge sie zalogowac a tu pisze you account has been blocked. Czy to ban za hacki czy za to ze bylem na opk ? jesli byleem na opk odblokuja mi konto po 3dniach?

wyslalem juz ticket za co ban ;]

prosze o szybka odpp

dostalem odpowiedz w tickecie napisali ze na inernational o 15:24 hackowalem na opk a ja gram na sirosix i niema tam opk i na international wszedlem o godziniei 23:30

pisac ticketa ze nie hackowalem ?

Edytowane przez maniacz

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Opublikowano

Za siedzenie w roomie z opkerem ( dla nich to powerleveling) jest ban na 14 dni i.. przykro mi dlevel (cofniecie levela do 1). A co do godziny u nich jest inna strefa czasowa. Napisz ticketa ze nie chcialec powerlevelowac.

Opublikowano

Oni nie dali ci bana za to, ze hackowales, tylko za to, ze byles w roomie z opkerem, tyle im wystarczy aby bana dac.

Opublikowano

ich to nic nie obchodzi poczekaj parę dni albo ci odbanują albo i nie

A masz może aktywną premkę jeśli tak to powinni odbanować na 99.9%

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Oni dali Ci bana za siedzenie w roomie z opekerm i myśleli, że power lvlujesz.

Przykro mi, ale jak pisze "Your Account hass ben blocked" tylko tyle to obawiam się że to ban na zawsze, bo jakby Ci dali na 14 dni to by pisało "Your account has been blocked 14d23h40s".

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Up gówno prawda miałem blocka na 15 i nie pisało tak, miałeś włączonego hacka ban na zawsze jezeli nie i siedzialeś w pokoju to pisz na ile go dostałeś za to powinien byś dlvl więc dostałęś pewnie na zawsze.

Uważac g1 ostro biorą sie do roboty dziś dostałem bana za dinar bota kurwa.

Opublikowano

@2Up

Za siedzenie w roomie (harbor ida FFA) z opkerem jest ban na 14 dni i dlvl, a nie ban na stale.

Opublikowano

1. Jeśli odwiedziłeś room z pvlevl to masz bana 14 dni

2. Jeśli grałeś na hackach perm

Znajdujesz się w bardzo kłopotliwej sytuacji bo tłumacząc się że nie używałeś opk bo w tym hacku go nie było i tak dostaniesz perma za posiadanie/używanie hacków

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...