Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w jednym z tutków... ale chodzi mi dokładnie o to ze jak włącze gre pogram z 5 minut max 5 minut to dostaje dc nie wiem dlaczego jakby ktos miał taki problem a znał rozwiązanie bardzo prosiłbym o podpowiedź co zrobic. Dzięki wielkie z góry oczywiście poleca + =)

Opublikowano (edytowane)

myśle że tak :P bo w jednym z tutków było coś o tym jak usunąć i tak zrobiłem

Przed chwila aprzeinstalowalem silka i nie usówałem gameguard'a i nawet client mi sie nie odpala ...

Edytowane przez allon
Opublikowano

Nowy client jeszcze nie działa,stary jest jeszcze dobry. Spróbuj zrobić tak,usuń wszystkie pliki z folderu GameGuard(nie usuwaj folderu tylko pliki).Odpal clienta,gamegaurd powinien się zaktualizować i pobrać wszystkie pliki.Potem zobacz czy błąd występuje dalej czy nie.Jeszcze jedno,nie odpalaj clienta przez loadera,bo możliwe,że przez niego wyskakuje ci DC.Miałem podobny problem,ale po tym już go nie widziałem.

sygnl.png
Opublikowano

Nowy client jeszcze nie działa,stary jest jeszcze dobry. Spróbuj zrobić tak,usuń wszystkie pliki z folderu GameGuard(nie usuwaj folderu tylko pliki).Odpal clienta,gamegaurd powinien się zaktualizować i pobrać wszystkie pliki.Potem zobacz czy błąd występuje dalej czy nie.Jeszcze jedno,nie odpalaj clienta przez loadera,bo możliwe,że przez niego wyskakuje ci DC.Miałem podobny problem,ale po tym już go nie widziałem.

nie stety nie pomogło :(