Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all. Dzisiaj typiara o nicku RassaPaskalki (ŁUK 30 LV Mortal Valorian) ukradła mi topór +12 i znikła bez śladu! Nie mam pojęcia co robić pewna użytkowniczka powiedizała że GM słucha tylko 70 lv'e a ja chce odzyskać mój byczy topór +12 pomocy

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Siemka all. Dzisiaj typiara o nicku RassaPaskalki (ŁUK 30 LV Mortal Valorian) ukradła mi topór +12 i znikła bez śladu! Nie mam pojęcia co robić pewna użytkowniczka powiedizała że GM słucha tylko 70 lv'e a ja chce odzyskać mój byczy topór +12 pomocy

Powiem Ci tyle toporu nie odzyskasz. Mnie okradziono z antycznego +12 i 3g. Dlaczego nie odzyskasz? bo gm to debile takie sprawy graczy ich nie obchodzą no chyba że masz dowody

Ale taki byczy drogi nie jest to szybko możesz nadrobić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Nic juz nie zrobisz,

NIE UFAJ TAKIM LUDZIOM, można zaufać komuś kto gra bardzo długo ma max lvl.. ale nie jakiemus nupkowi :/

mozesz jedynie pisać ze ta osoba jest złodziejem, a z taką opinią nie ma gra sensu

Edytowane przez Sinepron
Opublikowano (edytowane)

Jak to możliwe że cię okradli ?

Tak wogule to GM słucha tylko 91 LVLe :rolleyes: .

Edytowane przez cichyiti

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Opisz sytuacje bo myśle,że (bez obrazy) to przez twoją głupotę :P

No właśnie prawie nic nie napisał.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Oradziono pewnie gość mu powiedział ze da mu coś z innego kontp lub co innego on nie nabrał i go okradziono -_-

GM ci nic nie pomoze bo sam mu dales ten miecz.

Nie ona mi mówiła że mi go ulepszy a sam ją o to prosiłem :/

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano (edytowane)

Nikomu nie możesz wierzyć ja jak bym znalazł taką osobę to bym skłamał że się broń spaliła i sprzedał.

Temat do zamkniecia.

Edytowane przez cichyiti

1330007971-U359964.png

Opublikowano

@up

Wykurwiaj z tej gry, pieprzony chamie

Pieprzony chamie? tak można nazwać każdego w 4story bo założe się ze sam byś ukradł gdyby Ci ktoś dał taki miecz legendarny +15 czy wyżej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

@up

Wykurwiaj z tej gry, pieprzony chamie

Co tak cie złości ludzka podłość? Zachowujesz się jakbyś się urodził wczoraj i nie wiedział jacy ludzie umieją być. Kto by pogardził taką szansą? Taka prawda nie można wierzyć byle komu.

Niech ktoś zamknie ten temat bo co się stało to się nie odstanie.A nikt mu nie pomoże.

Edytowane przez cichyiti

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Panowie, nie reagujcie na takie zaczepki. Wystarczy raport, a moderator zaraz się nim zajmie :ninja:

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dobra teraz ja coś powiem do x070x ;) Odrazu mówie ze bedzie oftop ;D

Szanowny KidMod prawie nie interesuje sie działem zamyka tylko tematy i myśli że jest dobrze ;)

Gdy ktoś juz pisze ze temat do zamknięcia temat zostanie zamknięty dopiero po 1tyg i zaczyna się tam spam ;)

Tyle odemnie;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Na następny raz się nie daj nabrać. NIE MA takich ludzi co ci ulepszą muszą zaj**ać. Chyba ,że by ci hackiem zabrał. To GM może by się zainteresować. Welcome Poland

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...