Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NO HAMACHI SERWER MC1.7

adrian997997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skilownia Serwer Dla Ciebie !

Witam. Jesteśmy nowo powstałym serwerem na arenie Minecraft pod wersję 1.7_02. Jako administracja zapraszamy na serwer i życzymy miłej gry na naszym serwerze. Serwer ciągle jest rozbudowywany co oznacza, że nie na każde zawołanie administrator serwera będzie mógł od razu udzielić pomocy, ewentualnie doradzić w różnych kwestiach. Po wejściu na serwer spis zasad serwera "/rules"

Teraz przejdźmy do parametrów serwera

Tryb gry: Free Building ( każdy buduje gdzie chcę, ale jak wybieramy mieszkanie w mieście należy skierować się do Ardiana o przydzielenie działki oraz ochrony), na respie znajduje się tablica ogłoszeń obowiązujących na serwerze dla nowych graczy. Na dzień dzisiejszy nie posiadamy jeszcze serwera dedykowanego. Na serwerze działa mod tzw. pieniędzy, gdzie kupisz za nie rzeczy.

IP serwera: majnkraft.hopto.org

Nazwa: Skilowania

Sloty: 20 (w każdej chwili możemy zrobić większą ilość slotów)

Premium: Nie wymagane, ale osoby z premium mają wstęp na serwer

Potwory: W późniejszym czasie zostaną dodane

Pluginy: Podstawowe wymagane do przeprowadzenia podstawowej rozgrywki (cuboid, register itd.)

Administracja: No cóż to wy ocenicie nas, a nie my sami siebie Staramy się pomagać nowym graczom, ale bez przesady, że na wejście dostaniecie diamenty etc.

Forum serwera: www.skilownia.xaa.pl

Zapraszamy na serwer

Opublikowano

Krotko zwiezle i na temat:Serwer do dupy herrobrine chyba ich opętał banują za nic weszłem na serwer i odrazu Żegnamy Panią serwer żalowy nie polecam gracze wyzywają każdego nie polecam i tyle

Dubel tematu

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...