Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz mam problem ( nie znalazlem go w innych tematach ) z Elite silkroad .. gdyz gdy otworze przez loadera silka laduje mi sie gameguard po czym wylancza sie i po chwili mam komunikac blad z naglowkiem "Error " i trescia typu" A~LÓ~CĆD~(9) " prosze o pomoc ... ( mam SP3 i wszystkie potrzebne pk2 ) __ reset kompa i reinstall nie pomogl __

Opublikowano

daj fotke tego bledu :> a i jaki net framework? jaki visual c++? jaki driectx? wylacz antywira i sproboj ponownie... to zdarzylo sie 1 raz czy juz wczesniej to miales?

odpal jeszcze normalnie nie przez loadera i powiedz czy dziala ;p jak sprawdzisz to co podalem i nie zadziala to pomyslimy :>

Opublikowano (edytowane)

hmm.. w tym problem ze normalnie jak odpale prze launcher to nawet mi sie "start" nie pokazuje .. a jak wybiore jakis server to za chwile mam blad typu " the server is underground inspection or update" dlatego tylko dzieki loaderowi pojawia mi sie i laduje gameguard..

http://img69.imageshack.us/img69/4840/errorjp.png <--- blad

directx 9.0c

Edytowane przez ToreS93
Opublikowano

hehe nie wiem ;p możesz jeszcze sprobować wyłączyć antywirusa i przeinstalować silka :> bo innej metody nie znam :> tu bardziej Precision moze Ci pomuc on jest obeznany :>

Opublikowano

hehe nie wiem ;p możesz jeszcze sprobować wyłączyć antywirusa i przeinstalować silka :> bo innej metody nie znam :> tu bardziej Precision moze Ci pomuc on jest obeznany :>

dzieki ;D