Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem a dokladnie to jest to ze jak oglondam jakis film na necie to moj brat wylancza mi neta bo ma u siebie modem z kablami czyli tylko wyciognie i juz nie mam neta i che jakas mu wylaczyc kompa w cmd tego shutdown -m \\nazwa kompa lub ip -s -t 10 mi nie dziala po ma inny xp ja mam chyba home a on profesional i czy jest jakis program kotry mi pozowli wylaczyc jego kompa nie zdalny pulpit czy jakos tak i tez zeby nie musial miec zainstalowanego programu czyli na swojim kompie ten sam program co ja bede mial che jakis normalny sposob lub program ktory mi pozwoli wylaczyc kompa jak jest w sieci mam jego ip tylko nie wiem jak to mam zrobic z gory thx dam + i 5

@edit dodam ze testowalem ip na www.ip.boo.pl i mamy jakims czudem te same ip i tez na innych stronach

Opublikowano

nie ma czegoś takiego i nie łudź się że kiedykolwiek znajdziesz, tym bardziej ze oboje macie kompy za NAT

prościej wyłączyć net przez router ale jak widać nie chce ci się przeczytać nawet instrukcji obsługi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

usługę Posłańca to już sam system wyłącza w czasie instalacji i chyba serwicepack w czasie instalacji, jak jej nie włączysz nie będzie w żaden sposób działało żadne polecenie przekazywane przez net w lini komend pomiędzy komputerami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

odblokuj sobie jakiś port np. 13012 i napisz aplikacje która będzie nasłuchiwała na tym porcie, i napisz drugą aplikację która będzie wysyłała dane na ten port. gdy aplikacja#1 złapie jakiś sensowny pakiet, to wyłączy komputer.

1309951220-U365794.png