Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaca się kupować orginała ?

Dziuniek :*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam pytanie czy opłaca się kupić oryginalnego minecrafta na allegro ? jak tak to dajcie link do jakiejś aukci i piszcie + i - zakupu Dziekuję !

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Tak opłaca się. Jak kupisz teraz to będziesz miał gre która będzie kosztować jak będzie premiera 100 zł.

Możesz grać na lepszych serwerach premium.

Możesz wybrać własny skin itd.

Opublikowano

To czy się opłaca już zależy od ciebie.

Skin nie jest czymś, bez czego się nie da grać, a serwery to się nie zgodzę. Mam premium i i tak gram na piratach ;p

Za 50 zł możesz sobie kupić 15 piw co napewno bardziej umili grę niż premium :D

( to taki żart )

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Polecam kupować na :

http://www.kontagier.pl/

lub

http://www.keys.pl/

Link aukcji allegro :

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-klucz-sklep-24-7-auto-i1691415388.html

Opublikowano

Możesz grać na lepszych serwerach bez neo.

No z tym to sie chyba zapędziłes...

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Nie polecam kupywać na allegro. Mam co do tego złe doświadczenia. Lepiej wydać kasę RAZ.

Minecraft.net - masz 100% pewności, że cię nie zbanują albo że Ci nie zabiorą premium.

A na allegro zużyte gift-cody i konta nie premium za tyle co premium.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Kup za 35 zł na allegro tak jak ja zrobiłem. Nie zbanowali mnie i nie zbanują.

i nikogo nie zbanowali :)

Kupuj śmiało, tylko znajdź okazję.

Czy kupić? Serwery dla premium są o wiele lepsze niż dla piratów <- gwarantuję Ci.

No ale. Ogólnie to gra jest nudna ( po za full survivalem z pvp na dobrym dedyku ). Więc nie wiem. Decyzja należy do Cb. Ja ogólnie nie żałuję że kupiłem, aczkolwiek jakiś zajebiście szcześliwy z tego powodu nie jestem.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Ja polecam kupić w serwisie konta gier, odradzam allegro oraz podejrzane strony oferujące grę za bardzo niską cenę, bo to zazwyczaj fake.

http://www.mpcforum.pl/topic/334673-tut-jak-kupic-minecrafta-w-zwyklym-sklepie-d/

1294477714-U1.png

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy można kupić minecrafta w sklepach typu empik? Bo niezabardzo potrafie robic przelewy (znaczy rodzice) Najlepiej to powiedzcie jak by to kupić przez to kontagier.pl

Opublikowano

Podobno jak wyjdzie wersja ostateczna (tzn. 1.0) to ma być w pudełkach też :D

Ale to tylko plotki (chyba).

Na razie tylko kupno online.

86226145013474567463.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Wasd możesz kupić smsem lub zadzwonić (bierze 50 zł i masz gift code, smsem jakoś 100 ponad.)

W kontagier się da

Opublikowano

akurat mam 70 zł na koncie uzbieram se ^^

@Edit 100 znaczy sie xdd

@Up a masz może jakiegoś ts3 żeby mi to objaśnić bo nie zbyt kapuje

Opublikowano

Był gdzieś taki temat że da sie kupić w żabce i tp :)

A co do tematu to ja sam nie kupiłem i nie mam zamiaru kupić po jakimś czasie ci się znudzi i co z tym zrobisz ? nawet na półce sobie nie postawisz ;)

Opublikowano

Niechce przez allegro nie ufam mu nie zawsze coś jest dobre może być popsute lub FAKE

Opublikowano

polecam kontagier.pl kupiłem jak nie mieli, a jak już mieli to dostałem od razu :)

potem możesz grać sobie na serwerach takich jak mycraft.pl/ds.mycraft.pl, tam gra ctsg, zaha, dzunior, buraczek, samoloth itp. :)

możesz mieć zajebistego skina a potem jak grasz na pirackich serwerach to ci zazdroszczą :D

nie masz tego zasranego napisu unlicensed copy :)

na serwerach premium grają porządniejsi ludzie, bardziej ogarnięci admini i dedykowanych serwerów premium aż zcieka po całym minecrafcie:)

w 100% polecam kupno oryginalnego minecrafta.

edit. zapomniałem że kupnem oryginalnego minecrafta dodatkowo oddajesz hołd notchowi i całemu mojangowi :)

Opublikowano

ti5ger zachęcił mnie , a tak pobocznie jakim sposobem na kontagier najlepiej kupywać

Opublikowano

na stronie kontagier rejestrujesz się wchodzisz w minecraft, tam jest kup teraz a reszta to już te przelewy itp. jak nie masz 18+ to jakiś rodzic może ci zrobić:)

@down

sms'y droższe ale jak nie masz dostępu do banku i zrobienia przelewu na przykład przez rodzica to tylko sms ci pozostaje.

Opublikowano

Nie wiem co za debil to wystawił, ale raczej takie aukcje to fake. NIGDZIE nie pisze, że mnie nie zbanują, NIGDZIE nie pisze, że kod został legalnie zakupiony <- wtedy ciężko zgłosić skargę. Dodatkowo sam wkleja kod...

Kupujcie u Stefana za 35 zł:) Sam kupiłem kilka miesięcy temu i nie bloknęli.

P.s. szkoda mi Was :) Notch puscil jakas plotke że niby banuje itp. a chuj a nie banuje. Zbanowali komuś konto ? - NIE. Więc czego się boicie? jak dzieci normalnie... ajj sorry. Przecież nimi jesteście. Większość z Was ma <12 lat.

Niechce przez allegro nie ufam mu nie zawsze coś jest dobre może być popsute lub FAKE

Jak towar jest niezgodny z opisem to taka osoba ma przejebane. Dlatego ważne jest, żeby napisał , że to legalne kody i nas nie blokną, a no i że DZIAŁAJĄ.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Wypraszam sobie nazywanie od "debili". Ktoś może mnie oszukać i wklepać sobie kod, napisać że kod nie działa i kasy nie ma i kodu też. Kod oczywiście pochodzi z legalnego źródła i nikt nie zostanie zbanowany!

Opublikowano

Wypraszam sobie nazywanie od "debili". Ktoś może mnie oszukać i wklepać sobie kod, napisać że kod nie działa i kasy nie ma i kodu też. Kod oczywiście pochodzi z legalnego źródła i nikt nie zostanie zbanowany!

Chuja nie oszukać. Większość napaleńców skaka z radości że działa, nikt by Cię nie oszukał, jedynie Ty możesz ich. Po za tym najpierw dostajesz kase, potem dajesz kod.

Ciekawe co by było, gdyby kontagier tak samo robiło. <- przecież idąc Twoim tokiem myślenia, ich też można oszukać!

Właśnie takie aukcje to w większości fake .

wsrh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...