Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem gdzie to zamieścić ale prosze nie usuwanie tego tematu!

A więc mam pare pytań o bany i odwołania ^^

1.Dostałem bana około 5mies temu na woju 70lvl mam pytanie czy da sie go jakos odbanować ? niby jest 1miesiąc ale moze ktos ma jakąś fajną wymówkę :P ??

2.Grałem se od nowa na pl wbilem 38 lvl było spooko :P Włączyłem se FB i BAN dobra trudno gramy od nowa zrobiłem se nowe konto wygrałem OX x3 i miałem na koncie nowym 10kd to mówie gram od nowa :P wbiłem se 35 kupiłem ribka sr 30 :P i nagle ban za te konto 38 lvl i na konto koelgi 55 lvl :( a mineło od tamtego 1 bana około tygodnia i dostałem na te konta bany jak oni to wgule zrobiili czemu dostałem bany macie może jakies wymowki zeby sie wymowic na pyttanie 1 i 2?

Opublikowano

Jak dostajesz bana to na WSZYSTKIE KONTA Twojego IP lub wszystkie konta które są powiązane z 1 emailem lub coś w tym stylu ;p ew. masz peszka ^^

Opublikowano

1) Niestety nie da się powyżej 1 miesiąca napisać odwołania, kiedyś napisałem świętną wymówke , lecz to nie pomogło.

2) Za FB raczej nie odwołają Ci

3) Prawdopodobnie dostałeś bana na IP =)

Pozdrawiam

Opublikowano

heh wymówka nie pomoże :D próbowałem wszystkich sposobów na każde moje konto na innym emailu [zbanowanym] od zawsze:

Ban na PL za jakiś hack = Ban na stałe ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano (edytowane)

Nie dasz rady się odwołać tj. masz baardzo małe szanse, że uda Ci się odzyskać konto tym bardziej za bot'a albo hacki...

Możesz troszkę powymyślać, że to twój kumpel wbił Ci się na konto lub, że doszło do włamania i osoba, która się włamała używała nielegalnego oprogramowania ale szanse są na to takie jak wyeliminowanie na Yangsellerów.

Edytowane przez Medallo

1292102632u115053.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...